Nikita23 11.03.13 15:58 Reg. před 2016
| Hele když jsem asi před týdnem zapálila sirku tak jsem mohla pomocí myšlenek nechat plamínek vyrůst a zhasnout... .a v jednom okamžiku jsem jaky viděla nějaké malé bytosti (myslim salamandry)... ... ale nwm co to znamená... ..pls poraď! |
|
Dracizena 12.03.13 23:03 Nereg. IP: 213.151.77.* | Nikito zdravím Tě a Ty když něco od někoho chceš, aspoň pozdrav a Ty zabučíš jako tele a na mně HELE... jistě, nejsem žádná s nosem nahoru, ale já se musím napojit na Tvé éterické pole a když, tak potřebuji od člověka modlitbu a tou je i to obyčejné slůvko PROSÍM, DĚKUJI, ZRAVÍM atd. ... je to jasné? Tak si to vezmi k srdci, takto by Tě duchovno daleko nedostrkalo...
A teď k věci... .ano, manipulace s ohýnkem u svíčky, je komunikace s svým živelným Duchem a živelný Duch je tam nahoře, Tvůj mmimozešťan, kterému se říká UFO...
Ale pozor, když nebudeš opatrná a do duchovna půjdeš materiálními kroky a bez modlení, bez správných afirmací, tak Tě toto UFO může pěkně ztrestat...
Má afirmace je, opakované slovo ÁMEN+ÁMEN+ÁMEN atd...
Ano, viděla jsi v miniatuře bytosti, které Tě sledují na dálku, ale i na blízko, v podobě modulu UFO... vidíme to ve filmech, oni nelžou, jen ne vždy jsou dobře lidské nápady srovnané...
U mně toto všechno bylo a od mala mně vedou všemožné, shůry bytosti.
Oni sice žijí vedle nás, i v nás, i pod námi atd. ale lidstvo se lépe orientuje, když si myslí, že nás sledují shůry...
Má rada zní... sedni si do tureckého sedu spoj si dlaně, prsty opři o sebe ve výši pupku a začni ámenovat /shůry Tě povedou, jak dlouho/ a dodatečně si vybav ty bytůstky a děkuj jim a také opakuj několikrát to slovo DĚKUJI... Pak věř, že to na Tebe nebude útočit, ale budeš dostávat od této dimenze jasné předtuchy a mnohým pomůžeš...
|
|
Nikita23 16.03.13 20:49 Reg. před 2016
| aha... .díky a omlouvám se... ... |
|
Dracizena 17.03.13 22:20 Nereg. IP: 213.151.77.* | ne, neomlouvej se... je lepší být svá a neservírovat masku... byla jsi svá a toho si cením... ale okomentuji svéráznost druhému...
to je nám i souzeno... měj se dobře... těším se, na další Tvé duchovní kroky... .pááá |
|
Nikita23 18.03.13 10:30 Reg. před 2016
| Dracizena: já opravdu taková nejsem, ale sestra mě už málem vyhodila z pc a chtěla jsem ti napsat, víš??... . |
|
Dracizena 18.03.13 11:36 Nereg. IP: 213.151.77.* | Jednou budeš citlivě vnímat své duchovno a dnes si přede mne vyklopila energii, kterou musím odklidit a to je ta energie, kterou ses předvedla... mělo to tak být... Vím, že si říkáš jak to? Proč jsem se tak zachovala, ale okolnosti nás často vedou tak, abychom z těla vytlačili těžké energie a netížily nás ve své duchovní cestě... . |
|
Nikita23 18.03.13 12:25 Reg. před 2016
| díky |
|