2017 20.05.17 12:36 Nereg. IP: 88.103.74.* | Ahoj
Mám takový problém dnes jsem se probudila se škrábanci , ale když jsem večer šla spát ještě jsem je neměla. To by nebyl až takový problém máme doma kočku , i kdybych tohle vzala v potaz tak tyto škrábance jsou tlusté do šířky to by kočka nedokázala . Takové to problémy mám s tím že si myslím že u nás doma někdo je mám už docela dlouho hodněkrát když jsem byla doma sama slyšela jsem kroky a otvírání dveří , ale nikdy to nezašlo až k tělesnému kontaktu. Prosím jestli víte jak to vyřešit nebo proč se mi to děje napište |
|
Red 20.05.17 21:37 Reg. před 2016
| Bez legrace: Ostříhat nehty. |
|
kena 04.06.17 08:35 Nereg. IP: 94.113.169.* | ahoj,konečně někdo,kdo zažil to co já.Já jsem se ráno vzbudila a měla jsem pořezané břicho,napiš mi na email |
|
Dracizena 05.06.17 17:21 Nereg. IP: 92.62.225.* | Žijeme ve světě energií, které jsou živější jak my lidé... a ONI nás nutí držet s nimi krou... ale ten, kdo je materiálně vyladěný, toho se nevšimnou, až v jeho dalších životech... ale komu se otvírají smysly do jemnohmotnosti, sleduje své tělo a okolí i z jiného úhlu pohledu... Je třeba si uvědomit, že ty energie žijí i našich tělech a umí se do nás obléknout a třeba Ti ztuhne šíje a nepohneš se, i kdybys chtěla... umí člověka hodit do ochrnutí, nebo navodit potíž, kdy si lékaři neví rady... a nebo člověku vypnou mysl a bouračka na silnici je na světě... Záleží, jak moc člověk tyto živé energie aktivuje do dobra a nebo do zla... příště napiš své jméno, aby Ti mohl druhý podat pomocnou ruku... tahám lidi z duchovního bahna... |
|