Katarína 30.11.10 21:26 Reg. před 2016
| Při čtení všech možných nabídek na vyložení osudu pomocí karet mne napadlo, že by bylo zajímavé, kdyby se o předpovědi vývinu situace v ČR - třeba v období po 8.12.2010 - pokusili ti, kteří to s kartami "umí". Šlo by to? Mohlo by to být možná docela zajímavé - ověřit kvalitu výkladu by šlo po čase zcela jednoduše... ... |
|
Katarína 30.11.10 21:34 Reg. před 2016
| byl to jen fór |
|
Katarína 30.11.10 21:37 Reg. před 2016
| omluva; |
|
Katarína 30.11.10 21:42 Reg. před 2016
| je to blbost chtít prognózu; žádnej seriózní věštec by do toho nešel; |
|
Katarína 30.11.10 23:05 Reg. před 2016
| To teda nechápu, opět píše někdo mým jménem. Jak jen to je možné? Psala jsem pouze první příspěvek k tomuto tématu, které jsem založila. Další téma psal někdo jiný - asi si myslí, že má skvělý smysl pro humor. No, třeba jo. Je fakt, že z toho nepláču, blbost je někdy taktéž ke smíchu.
Pro admina: Je možné, aby byly pod stejným nickem registrované dvě různé osoby?
Co se to tady stále děje?
Ad Katarína 2,3,4, atd: Chtít prognózu, které pravdivost by se skutečně dala ověřit není blbost. Pouze prověrka kvality. |
|
Nike 01.12.10 08:27 Reg. před 2016
| Taky mi naskakuje jiná Nike, když se přihlašuju či odhlašuju. Můžu si přečíst její data. |
|
Katarína 01.12.10 09:03 Reg. před 2016
| jeto iba malá ukázka, co se dá; a to i bez kouzel,věšteb a zaklínadel; |
|
Katarína 01.12.10 09:07 Reg. před 2016
| Je možné, aby byly pod stejným nickem registrované dvě různé osoby?
Co se to tady stále děje? |
|
Katarína 01.12.10 09:23 Reg. před 2016
| Odhlašuji se a na Věštírnu se vykváknu. Po příspěvku Nike jsem už nenapsala nic, udělal tak někdo jiný - třeba tomuto člověku takové špásování způsobuje velkou radost - možná nemá nic lepšího v životě a potřebuje zpestření. Jsou takoví, kteří pochopí víc, až to, co činí jiným, zažijí na vlastní kůži - kdo s čím zachází... ... ..
Přeji bezva zábavu... ... ..a hodně zdravého rozumu. |
|
Merit-zkouska 01.12.10 18:05 Nereg. IP: .* | zkouska :-).. to jsem ja Merit :-)
tak se mi to nepovedlo, chce to heslo.. takze Karína s dlouhym mekkym "í", je regla.. tak nekdo zna heslo? |
|
|
Merit-zkouska 01.12.10 18:06 Nereg. IP: .* | s kratkym mekkym? .. to taky neslo :-D, kurna co se to teda deje? :-)) |
|
Merit 01.12.10 18:08 Reg. před 2016
| Katarínko, tak si zmenis nick a bude to vyreseny, neco vymyslime, preci se nenechame nekym otravit :-), co? ;-)
jestlize to nekdo udela i potom.. pak by se snad na toto uz mel podivat admin, uvidi jiste i IP adresu :-) a bude vedet, odkud vitr vane :-)
tohle se nedela.. lidi.. neblaznete aspon tu, staci to, co se deje okolo .. :-D
preju vsem, krasnej den :-)* |
|
red 07.12.10 00:38 Nereg. IP: .* | Tak vidim ze je problem s uzivatelama - to mi taky muze nekdo napsat :)
Zrejme se neco stalo pri poslednim stehovani vestirny a zustal v tom binec.
Je ted v planu kompletni predelani uzivatelu, takze se sice pokusim podivat, cim a kde se to stalo, ale asi to dopadne tak, ze od ledna pojedem vsichni na novym uzivatelskym rozhrani.
No uvidim, je to kazdopadne divny .. |
|
red 07.12.10 01:00 Nereg. IP: .* | takze duplicitni registrovani opraveno, nicmene opravdu se stihly katariny zaregistrovat dve...
mam volbu, bud smazu obe, nebo vas tady necham :)
v lednu dojde k presunu uzivatelu a jedna z vas "odpadne" sama, protoze duplicity budou reseny primo v databazi a ne skriptem.. |
|
Merit 07.12.10 09:15 Reg. před 2016
| ahoj Rede :-), vsak jsem ti tu psala, mela jsem na mail? :-), odpust stare zene :-D
to vis, ja a pocitace, ja jsem bridil, takze prdlacku rozumim tomu, co je skript ;-), Buh mi rozumu moc nenadelil a tohle jde opravdu mimo me :-).. ja obdivuju vsechny co to umi, ale zase u nich vidim jiny veci :-)
jste "geniove" v tomhle smeru :-), ale chtit po vas neco praktickyho, byva casto problem :-), nebejt vas, nejsme tu :-D
s Katarínkou (tou co ji zname tu a vime o koho jde) ucitelkou se domluvim po mailu, mozna ji udelam novej nick.. to necham na ni..
takze az se vestirna presune, ten nick mi zustane/nezustane? (to se tyka i jinych), odpust, ze tomu nerozumim.. proto se ptam zase polopaticky :-), jako lopata :-)
vestirna bude nova, ze? :-), bude vylepsena? Boze dekujeme :-)
i tobe samozrejme Rede :-) ..
mej se krasne :-)) pa |
|
red 07.12.10 20:23 Nereg. IP: .* | Merit: co se tyka toho, ze nekdo umi -- tak ja teda asi neumim, kdyz sem tohle zvoral :D
jinak, ad loginy - pocitam ze behem tydne zamcu uplne registraci, vestirna se chysta nova, jak dlouho mi to bude trvat netusim, chtel jsem od ledna jet po novu, ale uz to vypada jako nerealny, takze neslibuju..
co se duplicitnich loginu tyce, musi se sjednotit, takze se bud zrusi nahodne jeden ze dvojice, nebo vymyslim nejaky algoritmus, aby se uzivatel zachoval, ale jen se upravi jmeno.. zatim netusim, je toho na predelani mraky a zjistuju, ze sem porad jeste na zacatku :D
mely by se kazdopadne rozesilat emaily o teto zmene, hned jak bude aktualni, protoze ucty bude potreba obnovit, jsou tady lidi stari 8 let a netusim jestli jsou vubec aktivni atp |
|