English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 13.3.2025
Svátek slaví Růžena, zítra Růt a Matylda.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 13.3.2025
Svátek slaví Růžena, zítra Růt a Matylda.
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Prosím- výklad na práci

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Prosím- výklad na práci

kreta
03.12.24
14:14
Reg. před 2016

Dobrý den,

prosím, jak to budu m v současném zaměstnání. Já jsem spokojená, ale bojím se, že budu ukončená. Jsem ve zkušební době. Budu dál pracovat ve stejné společnosti a budu spokojená?
A vlastně celkově existenčně co dál?

20.9.1970 Děkuji

Luzius
03.12.24
17:12
Reg.2.4.24

Dobrý den,
obavy o budoucnost v zaměstnání, které vás baví, mohou být velmi stresující, zvláště ve zkušební době. Je super, že jste spokojená. Na vaši otázku jsem vyložil pět karet, které ukazují základ, přítomnou situaci, výzvu, budoucnost a radu. Vyšly karty Čtyřka holí, Pětka pentaklů, Devítka pohárů, Císař a Královna pentaklů.

Základ – Čtyřka holí
Tato karta ukazuje, že vaše práce vám přináší radost a stabilitu. Máte pocit, že jste našla místo, kde se můžete realizovat. Čtyřka holí potvrzuje, že jste na dobré cestě a vaše spokojenost má pevný základ.

Přítomnost – Pětka pentaklů
Tato karta může naznačovat vaše obavy ohledně nejistoty ve zkušební době. Možná cítíte strach z odmítnutí nebo ztráty. Je důležité nenechat tyto obavy převzít kontrolu, protože situace není tak černobílá, jak se vám může zdát.

Výzva – Devítka pohárů
Devítka pohárů vás povzbuzuje, abyste si důvěřovala a ocenila své kvality. Jste schopná a máte vše potřebné k tomu, abyste uspěla. Výzvou je neztrácet víru ve své schopnosti, i když se objeví nejistota.

Budoucnost – Císař
Císař představuje pevnost a řád. Tato karta naznačuje, že vaše místo v této společnosti má potenciál stát se stabilní a dlouhodobé, pokud si zachováte profesionální přístup. Může také znamenat, že vedení si cení vaší spolehlivosti a odhodlání.

Rada – Královna pentaklů
Královna pentaklů vám radí soustředit se na stabilitu a sebevědomí. Ukažte své schopnosti a zároveň si zachovejte klidnou, pečující energii. Tato karta je znamením, že prosperita je na dosah, pokud budete nadále pracovat s láskou a odhodláním.

Shrnutí:
Vaše budoucnost v současném zaměstnání vypadá nadějně. Zůstaňte klidná a vnitřně vyrovnaná, což vám pomůže překonat zkušební dobu. Máte schopnosti i sílu k tomu, abyste si své místo udržela a byla spokojená.

Věřte si, jste na správné cestě, a já vám držím palce, aby se vše vyvíjelo podle vašich představ. 🌟

kreta
04.12.24
15:03
Reg. před 2016

Já moc děkuji za výklad. Uvidíme. Bohužel totiž včera přijel šéf a vzhledem k tomu, že není částečně spokojen, chce mě přeřadit na jinou pozici, ale tu já nechci. Jenže pokud ještě jeho nabídka vůbec platí, tak mi nic jiného nezbyde... .jinak zůstanu bez práce :-(

kreta
05.12.24
09:03
Reg. před 2016

Já moc děkuji za výklad. Uvidíme. Bohužel totiž včera přijel šéf a vzhledem k tomu, že není částečně spokojen, chce mě přeřadit na jinou pozici, ale tu já nechci. Jenže pokud ještě jeho nabídka vůbec platí, tak mi nic jiného nezbyde... .jinak zůstanu bez práce :-(

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)