kreta 03.12.24 14:14 Reg. před 2016
| Dobrý den,
prosím, jak to budu m v současném zaměstnání. Já jsem spokojená, ale bojím se, že budu ukončená. Jsem ve zkušební době. Budu dál pracovat ve stejné společnosti a budu spokojená?
A vlastně celkově existenčně co dál?
20.9.1970 Děkuji |
Luzius 03.12.24 17:12 Reg.2.4.24
| Dobrý den,
obavy o budoucnost v zaměstnání, které vás baví, mohou být velmi stresující, zvláště ve zkušební době. Je super, že jste spokojená. Na vaši otázku jsem vyložil pět karet, které ukazují základ, přítomnou situaci, výzvu, budoucnost a radu. Vyšly karty Čtyřka holí, Pětka pentaklů, Devítka pohárů, Císař a Královna pentaklů.
Základ – Čtyřka holí
Tato karta ukazuje, že vaše práce vám přináší radost a stabilitu. Máte pocit, že jste našla místo, kde se můžete realizovat. Čtyřka holí potvrzuje, že jste na dobré cestě a vaše spokojenost má pevný základ.
Přítomnost – Pětka pentaklů
Tato karta může naznačovat vaše obavy ohledně nejistoty ve zkušební době. Možná cítíte strach z odmítnutí nebo ztráty. Je důležité nenechat tyto obavy převzít kontrolu, protože situace není tak černobílá, jak se vám může zdát.
Výzva – Devítka pohárů
Devítka pohárů vás povzbuzuje, abyste si důvěřovala a ocenila své kvality. Jste schopná a máte vše potřebné k tomu, abyste uspěla. Výzvou je neztrácet víru ve své schopnosti, i když se objeví nejistota.
Budoucnost – Císař
Císař představuje pevnost a řád. Tato karta naznačuje, že vaše místo v této společnosti má potenciál stát se stabilní a dlouhodobé, pokud si zachováte profesionální přístup. Může také znamenat, že vedení si cení vaší spolehlivosti a odhodlání.
Rada – Královna pentaklů
Královna pentaklů vám radí soustředit se na stabilitu a sebevědomí. Ukažte své schopnosti a zároveň si zachovejte klidnou, pečující energii. Tato karta je znamením, že prosperita je na dosah, pokud budete nadále pracovat s láskou a odhodláním.
Shrnutí:
Vaše budoucnost v současném zaměstnání vypadá nadějně. Zůstaňte klidná a vnitřně vyrovnaná, což vám pomůže překonat zkušební dobu. Máte schopnosti i sílu k tomu, abyste si své místo udržela a byla spokojená.
Věřte si, jste na správné cestě, a já vám držím palce, aby se vše vyvíjelo podle vašich představ. 🌟 |
kreta 04.12.24 15:03 Reg. před 2016
| Já moc děkuji za výklad. Uvidíme. Bohužel totiž včera přijel šéf a vzhledem k tomu, že není částečně spokojen, chce mě přeřadit na jinou pozici, ale tu já nechci. Jenže pokud ještě jeho nabídka vůbec platí, tak mi nic jiného nezbyde... .jinak zůstanu bez práce :-( |
kreta 05.12.24 09:03 Reg. před 2016
| Já moc děkuji za výklad. Uvidíme. Bohužel totiž včera přijel šéf a vzhledem k tomu, že není částečně spokojen, chce mě přeřadit na jinou pozici, ale tu já nechci. Jenže pokud ještě jeho nabídka vůbec platí, tak mi nic jiného nezbyde... .jinak zůstanu bez práce :-( |