N1kka 14.02.24 22:03 Reg. před 2016
| Prajem krasny, dobrý deň. Veľmi by som Vás chcela poprosiť o nahliadnutie do kartičiek. Pred cca mesiacom ma seklo v krizoch.Potom mi to za par dni prešlo ale potom sa mi toznovu vratilo, v podobe uz nie seknutia ale citim bolest vystrelujucu do sedacieho svalu na lavej strane a ide mi to po bocnej a zadnej strane nohy-stehna.
Neviem ci ma nahodou aj neofuklo. Prosim Vas viete mi pozriet ci to je alebo nieje zapricinene platničkoh? Velmi sa bonim lebo pracujem ako ajurvedska maserka a tetapeutka, bola by to pre mna katastrofa.
Dakujem pekne. Monika 30.12.1983. |
Bílá vrána 15.02.24 22:23 Reg.16.6.16
| Dobrý večer paní Moniko,
Velice ráda bych Vám pomohla, protože v kartičkách vidím, že Vás bolest moc trápí a docela už dost dlouho. Ta bolest je vážně moc nepříjemná. Rychle může odeznít, ale zároveň muže se i rychle vracet, což jste sama na svém těle poznala. Je velice důležité, poslouchat/prociťovat celé svoje tělo.
Bohužel na otázku čím je to zapříčiněné, vám odpovědět nemohu - nejsem léčitelka, ani doktorka. Proto bych Vám doporučila spíše navštívit odborníka - pravděpodobně doktora/fyzioterapeuta, který diagnostikuje a doporučí Vám, případnou léčbu. Léky na bolest moc nejsou dobrým řešením a koledujete si tak možná o to, že se Vám bolest vrátí a bude ještě horší. I kdyby se jednalo o nějaký malý problém... nebojte se a za tím doktorem si radši zajděte. Třeba vám navrhne jaké dělat cviky, aby se vám ulevilo od bolesti.
Snad jsem vám aspoň trochu pomohla. Přeji vám hodně sil...
Vaše Bílá Vrána |