English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Měsíční horoskop
Jaký má vliv na náš osud fáze měsíce v době našeho narození a jaký každý den?
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

Munthe

Žádný člověk by nesnesl život, kdyby znal hodinu své smrti.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Prosím DRACIZENU

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

Prosím DRACIZENU

julie2410
29.06.16
02:59
Reg.29.6.16

Dobry den , chci se zeptat na mou budoucnost co me ceka jestli budu stastna ,,opustil me manzel narozen:michal 5/4/1995 chci vedet jestly tam je jina zena s jeho strany nebo me ma jeste rad ,,a nebo budu stastna s jinim muzem moje datum je 2/8/1996 julie dekuji

Dracizena
29.06.16
22:23
Nereg.

IP: 86.49.183.*
Julie, k čemu to potřebuješ vědět? vycházej z toho, co se stalo... Odešel, kdyby Tě měl rád, neodešel by a nebo trucuje a musí si vypláchnou hlavu... Ty sama víš, co se mezi vámi stalo, na to se duchovna neptej. Duchovno je svátost a ne, "hele, já chi vědět"... Vím, že sis to sama způsobila... jestli budeš šťastná? Když se nezměníš, zase najdeš podobného tomu předešlému a budou podobné problémy... Najdi si duchovní cestu, která tě změní, ale ne pobožnou... Volej si svého Anděla hvězdného a pak Tě duchovno povede správným směrem... držím palce...

Ne, že byste se k sobě nehodili, ale on je nevybouřený, je mladý... Vydrž v klidu, on se vrátí, ale ne na dlouho... je to na Tobě, jak zaboduješ... ámenuj si mou modlitbou a poznáš, jestli andělé ho přivedou zpět... i toto je změna duchovní... pááá

julie2410
29.06.16
23:12
Reg.29.6.16

Ano dekuji za vasi odpoved ale ja nevim co mam delat protoze on sice odesel ale kazdy den mi pise a ja nevim jestly mu muzu verit ze se zmeni a jestly nema jinou zenu ,,,rika te mi ze kdyby me mel rad neodejde ja vim to prave nerozumim tomu nebo me jednou napise a rekne ze me miluje a ja us nevim jestli to ma jeste cenu nebo mam jit dal a nevracetse spatky dekuji vam

Dracizena
02.07.16
14:21
Nereg.

IP: 86.49.183.*
Julí... muži nejsou ženy a většina mužů přemýšlí mužsky... Muž je lovec, rybář a nebo hospodský vysedávač, moc si nevybereš. Dříve chodili na lov zvěře a tam si vypláchli hlavu a dnes tento druh mužů se umí od rodiny vzdálit, jen aby si tu hlavu vypláchli a přišli na jiné myšlenky... Nic nenaděláš a nedělej si představy, že je vedle něj jiná, protože to zhmotňuješ. Máš silovou představivost, tak pozor na své představy... Já jsem na tom podobně a vždy jsem dříve zhmotnila, na co jsem myslela... a přítel mi to tenkrát i potvrdil a prozradil mi, že v čem jsem ho podezřívala, to se pak stalo... kdyby to byl muž s palcem nahoru, neodešel by a to znamená, že je sám v sobě nevyrovnaný a hledá se... Možná, že ho máš už doma, ano přijde si o všem popovídat... On sám chce mít jasno a nechce odejít jako hlupák a proto se vrátí... ale na jak dlouho, to mi jeho Anděl zapomněl říci... je to jen na vás dvou...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...
Domino
Věštba budoucnosti podle kostek domina. Novinka!
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)