English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

John

Myslím, že člověk má jít vpřed a nezatěžovat se vzpomínkami. Kdyby bylo božím přáním, aby člověk couval, byť jen ve vzpomínkách, byl by mu zasadil oko vzadu do hlavy.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Prosím Luzius a předem díky !

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Prosím Luzius a předem díky !

Tesinka
03.04.24
06:46
Reg.29.3.22

Dobrý den, mohla byste se prosím podívat na karty a poradit mi ohledně zaměstnání, kdy by se mi mohlo podařit najít si práci, abych byla relativně spokojená. Jsem bohužel dlouho bez zaměstnání, jelikož jsem se dva roky léčila z nemoci a nyní jsem relativně připravená do pracovního procesu. Zkoušela jsem hledat práci přes inzerát, ale jaksi bez úspěchu, přestala jsem s tím a snažila změnit trochu myšlení na pozitivní. Nemám bohužel známé, co by mi pomohli práci dohodit. Moc děkuji a budu ráda za jakékoliv další informace, které by byly pro mne přínosné a které při výkladu uvidíte. Mějte se hezky a přeji klidný den. Zdraví Vás Tereza, 16/6/1993

Luzius
04.04.24
17:38
Reg.2.4.24

Zdravím, při pohledu do karet pro tebe vyšly Sedmička mečů a Čtyřka pentaklů, což opravdu naznačuje období nejistot a vnitřních dilemat v tvém hledání zaměstnání. Sedmička mečů zvláště poukazuje na to, že můžeš cítit, jakoby tě něco drželo zpět nebo byly tvé cesty zamotané v myšlenkách a strategiích, které teď nevedou k očekávaným výsledkům. Může se zdát, že jsi v bludišti možností, ale bez jasného východu.

Zde však Čtyřka pentaklů přináší další dimenzi – výzvu k uvolnění stávajících přístupů a otevřenost ke změnám. Tato karta může naznačovat, že tvé obavy z neznámého nebo neochota opustit "bezpečnou zónu" jsou částí toho, co blokuje tvůj pokrok. Někdy se přílišné držení toho, co známe, může stát bránou k novým příležitostem, které čekají jen, až si je všimneme.

V kombinaci těchto dvou karet se mi ukazuje relativně blízká šance, která přijde v následujících max. dvou měsících z nějakého nečekaného směru. Tato příležitost bude něco, co bys dříve možná nezvážila pro sebe, ale objevíš v ní zalíbení a možná i novou vášeň. Je třeba nezatracovat cokoli hned jak to přijde, ale pořádně se nad tím zamyslet. Buď otevřená a neboj se vstoupit na cestu, která byla dříve mimo tvou představivost.

Držím palce👍

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Egyptský horoskop
Dokonce i egyptští bohové mohou předvídat budoucnost.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...
Štěstí ze sirek
Staroanglická věštba pro vaše štěstí.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)