Tesinka 03.04.24 06:46 Reg.29.3.22
| Dobrý den, mohla byste se prosím podívat na karty a poradit mi ohledně zaměstnání, kdy by se mi mohlo podařit najít si práci, abych byla relativně spokojená. Jsem bohužel dlouho bez zaměstnání, jelikož jsem se dva roky léčila z nemoci a nyní jsem relativně připravená do pracovního procesu. Zkoušela jsem hledat práci přes inzerát, ale jaksi bez úspěchu, přestala jsem s tím a snažila změnit trochu myšlení na pozitivní. Nemám bohužel známé, co by mi pomohli práci dohodit. Moc děkuji a budu ráda za jakékoliv další informace, které by byly pro mne přínosné a které při výkladu uvidíte. Mějte se hezky a přeji klidný den. Zdraví Vás Tereza, 16/6/1993 |
Luzius 04.04.24 17:38 Reg.2.4.24
| Zdravím, při pohledu do karet pro tebe vyšly Sedmička mečů a Čtyřka pentaklů, což opravdu naznačuje období nejistot a vnitřních dilemat v tvém hledání zaměstnání. Sedmička mečů zvláště poukazuje na to, že můžeš cítit, jakoby tě něco drželo zpět nebo byly tvé cesty zamotané v myšlenkách a strategiích, které teď nevedou k očekávaným výsledkům. Může se zdát, že jsi v bludišti možností, ale bez jasného východu.
Zde však Čtyřka pentaklů přináší další dimenzi – výzvu k uvolnění stávajících přístupů a otevřenost ke změnám. Tato karta může naznačovat, že tvé obavy z neznámého nebo neochota opustit "bezpečnou zónu" jsou částí toho, co blokuje tvůj pokrok. Někdy se přílišné držení toho, co známe, může stát bránou k novým příležitostem, které čekají jen, až si je všimneme.
V kombinaci těchto dvou karet se mi ukazuje relativně blízká šance, která přijde v následujících max. dvou měsících z nějakého nečekaného směru. Tato příležitost bude něco, co bys dříve možná nezvážila pro sebe, ale objevíš v ní zalíbení a možná i novou vášeň. Je třeba nezatracovat cokoli hned jak to přijde, ale pořádně se nad tím zamyslet. Buď otevřená a neboj se vstoupit na cestu, která byla dříve mimo tvou představivost.
Držím palce👍 |