Bublina93 20.04.16 22:12 Nereg. IP: 194.228.20.* | Ahoj, pomohli by jste mi vysvětlit sen?
Zemřela mi babička. Babičku jsem měla neskutečně moc ráda.Zdál se mi o ní sen, den, před jejím pohřbem.
K ránu jsem už nemohla usnout a nakonec jsem usnula a zdálo se mi právě o babičce, byl to velmi krátký sen. Byli jsme v nějakém tmavém pokoji, najednou jsem uviděla babičku stát v koutě pokoje, šla jsem za ní, pohladila jsem ji po tváři, rukou (byly velmi studené). Objaly jsme se. Babička mi řekla: Přijď se za mnou ještě podívat. Vypadala velmi spokojeně. Byl to velmi živý sen, byla sem velmi ráda, že jsem babičku viděla.
Když nastal den pohřbu, vyplnila jsem babičky přání a šla jsem se s ní rozloučit při otevřené rakvi. Opět byla velmi spokojená a studená na dotek.
Neví někdo, co ten sen znamenal? Moc děkuji za odpovědi. |
|
Januľka 22.04.16 08:59 Nereg. IP: 90.64.8.* | Povedala by som, že presne to, čo si spravila. Jej prianie si vyplnila. Uchovaj si babičku vo svojom srdci, nesmúť za ňou, ona je spokojná tam, kde je. |
|
ivanatomkova@email.cz 26.04.16 08:07 Nereg. IP: 141.0.12.* | pred lety mi umrela babicka a dnes se mi zdal sen,ze mi narychlo chystala svatbu z kamaradem,byla jako prekvapeni,takze jsem mela bilou ,dlouhou sukni ,ale nemohla jsem sehnat bily vrsek,ale nakonec ,jsem si nechala k tomu svuj svrsek bily,ale nemela jsem cas moc na uces.ale svatba se odehrala jen tak tak.
|
|
vesteni.Vanda 14.05.16 22:18 Reg.27.4.16
| Výklad snů na vesteni.Vanda@seznam.cz |
|