Šťastný je ten, kdo se naučil být nadšený. Ne ten, kdo se naučil závidět.
Další myšlenky ...
„ Zlé síly nade mnou nemají žádnou moc. ”
Ahoj, pomohli by jste mi vysvětlit sen? Zemřela mi babička. Babičku jsem měla neskutečně moc ráda.Zdál se mi o ní sen, den, před jejím pohřbem. K ránu jsem už nemohla usnout a nakonec jsem usnula a zdálo se mi právě o babičce, byl to velmi krátký sen. Byli jsme v nějakém tmavém pokoji, najednou jsem uviděla babičku stát v koutě pokoje, šla jsem za ní, pohladila jsem ji po tváři, rukou (byly velmi studené). Objaly jsme se. Babička mi řekla: Přijď se za mnou ještě podívat. Vypadala velmi spokojeně. Byl to velmi živý sen, byla sem velmi ráda, že jsem babičku viděla. Když nastal den pohřbu, vyplnila jsem babičky přání a šla jsem se s ní rozloučit při otevřené rakvi. Opět byla velmi spokojená a studená na dotek. Neví někdo, co ten sen znamenal? Moc děkuji za odpovědi. | |
Povedala by som, že presne to, čo si spravila. Jej prianie si vyplnila. Uchovaj si babičku vo svojom srdci, nesmúť za ňou, ona je spokojná tam, kde je. ![]() | |
pred lety mi umrela babicka a dnes se mi zdal sen,ze mi narychlo chystala svatbu z kamaradem,byla jako prekvapeni,takze jsem mela bilou ,dlouhou sukni ,ale nemohla jsem sehnat bily vrsek,ale nakonec ,jsem si nechala k tomu svuj svrsek bily,ale nemela jsem cas moc na uces.ale svatba se odehrala jen tak tak. | |
Výklad snů na vesteni.Vanda@seznam.cz ![]() | |