English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Láska podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení v záležitostech lásky.
více...
Numerologický výpočet aury
Aura je energie, která obklopuje každého z nás. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Prosím pana Konija

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Prosím pana Konija

Lenca84
31.07.24
00:49
Reg.23.11.20

Dobrý den, prosím Vás, trápí mě finance a chtěla jsem se zeptat, jak to vypadá v blízké době, jestli se mi povede líp. Jestli se mi povede lépe jako OSVČ, nebo jestli seženu práci na ranní směny na zkrácený úvazek. Děkuju moc za odpověď. S pozdravem Lenka Krucká, 1.5.1984

Hermit
14.08.24
12:20
Reg.17.7.21

Chtělo by to upřesnit, v čem hodláte podnikat jako OSVČ, jestli to můbec nějaký potenciál. A jakou práci na zkrácený úvazek hledáte, jaké máte vzdělání, co umíte... ..Pak je možné se na to podívat nejdříve "cizím okem", co vám nebude mazat med kolem pusy, případně, co na to karty.

Lenca84
14.08.24
16:58
Reg.23.11.20

Jako OSVČ podnikám už od roku 2018 jako distributor kosmetiky tianDe, ale ke to čím dál horší. A jsem samoživitelka bez možnosti hlídání dětí a vodění do kroužku, tak zvažuju klidně i letáky příp do nějakého obchodu, ale potřebovala bych jen ranní zkrácené směny.. Jde o to, jestli karty vidí nějakou naději, jestli seženu nějakou tu práci na zkrácenou ranní, nebo jestli se v tom online podnikání fonance zlepší..
Děkuju moc

Hermit
15.08.24
18:43
Reg.17.7.21

Tak za sebe můžu říct, že bych si nikdy tuhle kosmetiku nekoupila, protože ten koncept distributorů je už dávno překonaný... ..pro mnoho lidí a pro mě také je to otravné, kosmetika je z Číny??? divné obaly... ... ne... ..Aby mě někdo lámal na koupi... ..to už dávno nefrčí. Nic ve zlém. Jenom píšu, jak to vidím... .před covidem toho byl plný internet - obtěžující reklamy snad všude... .otravné distributorky. Myslím, že je na čase změnit zaměstnání. Neznám nikoho ve svém okolí, kdo by to kupoval. Ted je v kurzu jiná kosmetika. nějaké náplasti a zázračné krémy na fšechno... ..zastaralé. Jedno z mnoha letadel, co frčelo snad v 80. letech v USA. Jak máte staré děti? Jaké máte vzdělání?

Lenca84
15.08.24
19:45
Reg.23.11.20

Nezlobte se, ale prosila jsem o výklad z karet.. Ne o názor na kosmetiku, se kterou jsem spokojená a spousta lidí taky.. Nehledě na to, že letadlo bylo něco úplně jiného..

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Horoskopy na 2025
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2025?
více...
Štěstí ze sirek
Staroanglická věštba pro vaše štěstí.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)