English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Ryba na hrobě

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Ryba na hrobě

Lusija71
08.06.16
09:17
Nereg.

IP: 194.228.32.*
Dobrý den,

dnes nad ránem se mi zdál zvláštní sen. Jsem těhotná, a většinou zvláštních snů tedy přikládám tomuto požehnanému stavu, nicméně by mě význam zajímal. Když se kouknu na jednotlivé věci do snáře, stejně si to nedovedu dát do souvislostí...
Tak tedy - v jednom pro mě známém prostředí jsem procházela kolem kostela, kde si nějaký člověk - muž kopal s míčem, ale byl to míč na házení. Já držela v ruce míč kopací, a tak jsem mu chtěla nabídnout, že mu ho půjčím, než sem zase přijedeme, že pak mi ho vrátí... najednou z toho ale nějak sešlo, ani jsem k němu nedošla, protože jsem na hrobě vedle kostela spatřila ležet velkou černou rybu, která jen naprázdno klapala tlamkou, chtěla se nadechnout a očima mě prosila, at ji zachráním. Nejdříve jsem se ji bála vzít, aby mi nevyklouzla, ale nakonec jsem ji vzala do náruče a ladně vpustila do řeky a zachránila ji. Vrátila jsem se k tomu hrobu, protože tam na kříží byla ještě jedna rybka, taky černá, ale o dost menší. Taky žila a chtěla pomoci. Vzala jsem tedy do rukou i ji, ale ona se mi proměnila v ruce v nějakého zeleného brouka, motýla, či co to bylo. Zvedla jsem tedy ruku do vzduchu, ta ryba - tedy pak už brouk - vzlétla a odletěla pryč. V hlavě mi celou dobu zněla jedna anglická písnička o ukolébavce, a já měla celou tu dobu hrozně dobrý pocit, že jsem rybám pomohla (jsem ztracený milovník zvířat ). Pak už jen vím, že tam přišli moji rodiče a koukali na tu velkou černou rybu do řeky, kterou jsem zachránila jako první, a říkali že jsem hodná a že ta ryba je krásná... .

Dracizena
13.06.16
20:15
Nereg.

IP: 185.64.40.*
Černá ryba, ano požehnaný stav v ženské linii...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...
Geomantie
Význam budoucnosti z hozených kamenů. Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)