English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 22.12.2024
Svátek slaví Šimon, zítra Vlasta.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 22.12.2024
Svátek slaví Šimon, zítra Vlasta.
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Šamanismus

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Šamanismus

Nicole Kantoříková
27.09.14
17:18
Nereg.

IP: 90.176.64.*
Chtěla bych se zeptat nevíte kde by se mohli scházet šamani? Já mám předpoklady stát se jedním z nich, ale potřebuju pomoct... ..Předem děkuji.

Theodor (unlogged)
17.10.14
14:05
Nereg.

IP: 77.104.223.*
Milá Nikol, jsem nesmírně potěšen, jak všeobecně skvělá jsi a přeji ti, abys brzy našla svého šamana, který tě povede. Problém je, že v našem geografickém umístění se šamani nescházejí, protože šamanismus kulturně koreluje se severní amerikou, eventuelně afrikou. V Evropě k vzestupu šamanismu nedošlo, vzhledem k tomu, že v době rozkvětu přírodních náboženství a kultu duchů a totemizace zvířat bylo v Evropě keltské osídlení a s ním druidismus. Druidy tady najdeš. Ale na to se asi nehodíš.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)