English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 2.4.2025
Svátek slaví Erika, zítra Richard.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 2.4.2025
Svátek slaví Erika, zítra Richard.
Láska podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení v záležitostech lásky.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Sen o Čínském draku

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Sen o Čínském draku

Václav
05.08.16
00:50
Reg.9.12.18

Dobrý den,
rád bych se zeptal na sen, který jsem hodně prožil a furt si ho pamatuji. V tom snu černý čínský drak napadl město kde žiji a pak přiletěl ke mně do trosek, kde jsem se ukrýval ještě s jednou osobou, a jakoby mi předal svojí moc, když na mě proudila jeho jakoby životní energie, tak jsem v tom snu hodně křičel a přišlo mi to skoro jako reálné. Po té se pamatuji, že jsem v ruce držel černou perlu/magickou kouli, jak čínští draci mívají. Pak už jen přiběhli vojáci a různí lidé a ptali se co se stalo.
Rád bych se teda zeptal jestli to má nějakou symboliku nebo to byl jen zajímavý sen.
Předem děkuji

Dracizena
05.08.16
23:57
Nereg.

IP: 86.49.183.*
Každý sen nám zvěstuje z té druhé strany... Oslovuje Tě Tvůj Duch a Duše... Černá perla je Tvůj Duch a ten sídlí v aurickém poli a drak, je energií ve Tvém těle... možní jsi slyšel o dračí tělesné síle... Bude to mít pokračování... sleduj sny a zapisuj si je... i s datumem... měl by ses začít i vypisovat ... denně napiš aspoň 3 věty co se Ti ten den událo a vykreslovat automatickou kresbou... ale to tady nemohu popisovat, je to zdlouhavé... popis Ti dám na meil... jsem seznam ... .měj se dobře a zdravé sny přeji...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Runy lásky
Runová věštba lásky a vztahů.
Novinka!
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)