English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Horoskopy na 2025
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2025?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Sen o krvi

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Sen o krvi

Nika8808
06.02.18
08:00
Reg.21.1.17

Zdálo se mi o me a mem partnerovi.
Byli jsme doma a Já dostala menstruaci takového rázu,ze krev byla všude po zemi,da se říct jak kdyby tekla proudem.Potom to přestalo a partner utiral krev ze zeme.
Jestli je tu někdo kdo by mi vysvětlil co takový sen muže znamemat, budu velice vdecna za odpověď. Děkuji

Gama
06.02.18
10:56
Reg.4.1.18

Takže drahoušku,kod tvého snu zní:Nechvátej,přílišná horlivost by vedla k nemoci,vždy se najde nějaký tlučhuba!Nedávno jsem se setkala s jednou tazatelkou ikdyž to dělám jen málokdy,která měla ten sen co ty už dva měsíce pořád dokola.Doslova se v těch snech topila.Takže stop.Nikdo znás není dokonalý ani nesmrtelný.Máme právo na omyl i chybu,jsme jen lidé.Jak by řekl klasik.
Strach a obavy se stratí jakmile je pochopíme.Abychom je pochopili musíme pochopit sami sebe.Až pochopíme sebe pochopíme to co je kolem nás.Projdi touto fází a věř že tvé myšlenky i sny budou o jiných příjemějších věcech.Zapomínáte děťátka na relax,relax,relax!Hodně štěstí,zdraví a pohody holčičko.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)