Luciiinka 13.07.15 13:56 Reg. před 2016
| Dnes se mi zdál sen o vlastní svatbě, jak nemám žádné svatební šaty, kytici ani dort, jak je 12 hodin dopoledne a mám obřad v 5. Najednou přijdu na to, že nemám nic a hned musím všechno zařídit (šaty,dort, kytici. Kámoška a teta mi pomáhají vše vybírat a mám to vše objednané v obchodě (šaty,dort,kytici) Ani nevím koho si beru. Ženicha neznám, poté se ocitám v domě, kde za mnou jde koťátko, já ho zavírám za veře, ale ono si ty dveře otevře a já ho odhodím ( v realité bych to neudělala) potom se tam objeví černá kočka, kterou též odhodím a zůstane mrtvá viset na plotě. Nevíte, co to má znamenat?? Děkuji za všechny komentáře, Lucie |
|
mirka06 13.07.15 14:05 Reg. před 2016
| Nechcem byt zla ale macka znamena ze je ina zena vo vztahu ..aspon mne to tak vtedy vyslo..nie som vestica ani nic take |
|
Dracizena 13.07.15 20:37 Nereg. IP: 213.151.77.* | Lucí, jde o duchovní svatbu, když jsi, jakoby nahá... Zajímej se o duchovno... a nenechávej nic na poslední chvíli.
Kočka... nevystrkuj drápky, když nemusíš... nerozčiluj se když nemusíš, nenadávej na druhého, protože není proč... život o tom není...
Plot... to jsou mrtví kolem Tebe... zapisuj si je a pomodli se za ně... |
|
Luciiinka 13.07.15 20:49 Reg. před 2016
| Děkuji moc za komentáře :) |
|
Dracizena 14.07.15 11:44 Nereg. IP: 213.151.77.* | Lucí, musím dodat, ty dušičky mrtvých se chytají lidských těl a komu se otvírá vnímání do duchovních sfér, musí a to opravdu musí, své tělo očisťovat od Těch dušiček, které se nás drží, jako klíšťata, aby nebolela hlava, tělo a nebyl narušovám spánek, nebyla zapomětlivost a třeba i schíza... ale to už je horší stupeň, ten se Tě netýká... pokud chceš poradím jak... |
|
Luciiinka 14.07.15 11:53 Reg. před 2016
| Jé, to byste byla hodná, kdyby jste mi poradila :) |
|
Dracizena 14.07.15 20:01 Nereg. IP: 213.151.77.* | napiš mi na meil dracizena@seznam.cz... .budu potřebovat nahlédnout do písmenkové řady Tvého celého jména a proto to chce soukromí...
|
|