cizinka Lucie 09.03.20 12:19 Nereg. IP: 130.193.17.* | Něco u mě doma mi dělá starosti. Já mám pořád pocit, že v tom domě nejsme sami, ale až teprve teď se mnou začalo něco komunikovat.
Ležela jsem v noci v posteli, ale vím, že jsem nespala. Nicméně se to jako sen tvářilo, protože jsem stále ležela ve stejné místnosti, ve stejné posteli a najednou jsem vedle sebe uslyšela šepot. říkalo mi to "Jdi na chodbu, jdi na chodbu," nicméně jsem nereagovala. Pak to začalo ještě něco říkat, ale znělo to jako když na vás mluví z vysílačky a přeskakuje signál. Takové mluvení a šum do toho. Nicméně jsem jakoby procitla a nikam jsem samozřejmě nešla. a byla noc.
A další týden ležím v jiné místnosti, čtu si knihu a najednou slyším zase šepot. Tentokrát bylo všude rozsvíceno a nebylo tomu rozumět. Myslela jsem si, že je to manžel, ale pak jsem uslyšela vchodové dveře a došlo, že on to rozhodně nebyl, protože si byl venku zakouřit a právě se vracel. Pak bylo ticho.
Nějaký tip co to je nebo co to asi tak může chtít? Je to nebezpečné? |
hns 26.03.20 08:51 Nereg. IP: 37.48.30.* | co to chce: někdo, kdo zemřel ("duch"), na sebe upozorňuje, aby mu někdo pomohl z této situace; možností je vícero, viz můj komentář ve vlákně Hlasy, světla a černé skvrny
nebezpečnost: nízká |