English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

Empedokles

Člověk pozná jen maličký kousek jsoucna, ale každý věří, že objevil všechno.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Stalking, ex a trestní oznámení

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Stalking, ex a trestní oznámení

zoufalka92
05.11.14
17:48
Nereg.

IP: 188.116.72.*
Zdravím všechny.
Mám velký problém a už nevím, jak postupovat při jeho řešení. Začalo to všechno asi před půl rokem, rozešla jsem se se snoubencem a chtěla začít nový život, jenže on se s tím nehodlal jen tak smířit. Psal mi nechutné, oplzlé a vlezlé sms ve dne i v noci, e-maily, dopisy, volal mi neustále, čekal na mě před mým domem, sledoval mě na nákupy a podobně. Dokonce se do tohoto terorizování zapojila i jeho rodina a kamarádi. Psali mi i na FB, takže jsem si ho musela zrušit a taky si změnit telefonní číslo. Jenže nic nepomohlo. Zkoušela jsem snad vše. Bývalý spal s mojí matkou a ted na mě podal trestní oznámení, pro tušíte dobře stalking, vyhrožování a omezování osobní svobody. Nic z tho jsem neudělala! Co mám dělat ted? Vůbec nevím, jak se bránit a zajistit, aby mě už neobtěžoval, jsem na dně!
Dnes mi volala policie s tím, že se mám dostavit k výslechu. Je mi z toho úzko, takovou věc řeším poprvé, nejsem žádná kriminálnice a mám čistý trestní rejstřík. Napadlo mě u soudu předstírat, že ho vůbec neznám a vidím ho poprvé v životě. Co myslíte? Taky bych tam chtěla říct, že mě po mém návratu z Německa sledoval, pořád mi psal, volal a stepoval před mým domem,což je pravda. Je to nebezpečný deviant a já se ho chci zbavit, aniž bych přišla k úhoně. Co mi radíte? Mám kontakty s podsvětím a chtěla bych ho eventuálně nechat zmizet. Co vy na to? Díky předem všem!

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Sedmikráska
Miluje Vás... Ano či ne?
Zeptejte se sedmikrásek...
více...
Numerologický výpočet aury
Aura je energie, která obklopuje každého z nás. Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)