zoufalka92 05.11.14 17:48 Nereg. IP: 188.116.72.* | Zdravím všechny.
Mám velký problém a už nevím, jak postupovat při jeho řešení. Začalo to všechno asi před půl rokem, rozešla jsem se se snoubencem a chtěla začít nový život, jenže on se s tím nehodlal jen tak smířit. Psal mi nechutné, oplzlé a vlezlé sms ve dne i v noci, e-maily, dopisy, volal mi neustále, čekal na mě před mým domem, sledoval mě na nákupy a podobně. Dokonce se do tohoto terorizování zapojila i jeho rodina a kamarádi. Psali mi i na FB, takže jsem si ho musela zrušit a taky si změnit telefonní číslo. Jenže nic nepomohlo. Zkoušela jsem snad vše. Bývalý spal s mojí matkou a ted na mě podal trestní oznámení, pro tušíte dobře stalking, vyhrožování a omezování osobní svobody. Nic z tho jsem neudělala! Co mám dělat ted? Vůbec nevím, jak se bránit a zajistit, aby mě už neobtěžoval, jsem na dně!
Dnes mi volala policie s tím, že se mám dostavit k výslechu. Je mi z toho úzko, takovou věc řeším poprvé, nejsem žádná kriminálnice a mám čistý trestní rejstřík. Napadlo mě u soudu předstírat, že ho vůbec neznám a vidím ho poprvé v životě. Co myslíte? Taky bych tam chtěla říct, že mě po mém návratu z Německa sledoval, pořád mi psal, volal a stepoval před mým domem,což je pravda. Je to nebezpečný deviant a já se ho chci zbavit, aniž bych přišla k úhoně. Co mi radíte? Mám kontakty s podsvětím a chtěla bych ho eventuálně nechat zmizet. Co vy na to? Díky předem všem! |