andré 19.03.11 17:08 Reg. před 2016
| Moc chválím nový vzhled.. člověk se tu hned cítí líp  |
|
meel 22.03.11 11:06 Reg. před 2016
| když už jsou tu grafické změny.. chybí mi tu jedna fajn funkce..
když otevřu fórum tak vidím tučně každý datum, který je mladší jak dva dny.
proč to neudělat tak že uvidím tučně každý datum, který je mladší než datum při posledním přihlášení? popř. nějaký editovatelný datum s defaultním nastavením posledního přihlášení.
jen typ.. s pozdravem meel |
|
red 22.03.11 14:32 Nereg. IP: .* | meel: zkusim zapracovat, to mozna neni spatnej napad ... |
|
Mirkaaa 18.04.11 23:38 Reg. před 2016
| Mě se tedy nové stránky moc nelíbí :/ je tu mnohem víc reklam, všude samé odkazy na facebook a vůbec... kam zmizela ta slečna, která vždycky byla na úvodní stránce ? :) Věřím, že to zabralo spoustu práce a hlavně času, ale více se mi to líbilo dříve, jak to bylo, nepřišlo mi to tak komerční... nevím, nevím REDE :- |
|
Red 19.04.11 12:57 Reg. před 2016
| mirkaaa: bohuzel, ackoli pro navstevniky je vse zdarma, ja to tahnu ze svyho, proto ty bannery :) Aspon ale maji vyhrazene misto, takze by nemely az tak moc prekazet.
Co se facebooku tyce, je to dnes bohuzel nutnost.
no a co se obecne stareho designu tyce, dyt to uz dnes byla opravdu hruza :) lehce se o tom mluvi, kdyz to nemas pred ocima, ale za takovou vec uz se clovek i stydel :) |
|
Weiterinka1 19.04.11 22:48 Nereg. IP: .* | Rede, za staré i za nové stránky Věštírny Ti moc děkuji. Rozhodně se nemáš za co stydět. Slečna se mi ve starých stránkách líbila také,ale je to tak, jak to je a já jsem moc ráda, že jsem díky Tobě mohla tady najít spousta toho, co mě těšilo a těší. Přeji Ti hodně úspěchů v osobním a pracovním životě, radosti i spokojenosti! Jo a hodně lásky takýýý!  |
|