Dragon 16.11.10 14:02 Reg. před 2016
| Ahoj, mám takový problém asi bych na to chtěl vyložit karty, kdyby tedy měl někdo zájem.
Můj problém se týká studia, které mě nebaví a nejde mi. Nevidím nic, že by se mělo do budoucna něco změnit v úspěchu nebo štěstí. Nemůžu kvůli tomu vydělávat žádné peníze, nepravidelnost a neustálé sekundární problémy mi také v současném stavu nepomáhají. Nemůžu ani bydlet sám, mimo rodiče. Nemám kvůli tomu ani čas (musím si taky vydělávat penize, učit se a taky mít soukromý život), způsobuje mi to deprese a pravděpodobně i sekundární zdravotní problémi. Dá se říct, že jsem zoufalý z toho v jakém stavu jsem a taky dost často koukám na poslední východisko - sebevraždu - což jsem si čistě z praktických důvodů zakázal. Určitě svou vysokou školu jednou chci dokončit, ale zatím mám velký pocit, že tohle není to co jsem v životě chtěl. Už mám 2,5roku za s sebou a cítím, že to nemělo smysl, ani význam... Proto přemýšlím nad ukončením studia a jít dělat práci, ale je to hodně velký risk. Chtěl bych se přestěhovat a mít svůj život. Pomůže mi někdo rozhodnout se?
12.11.1988, muž... české Budějovice, 20:35-45 minut... |
|
liska fiska 16.11.10 17:46 Nereg. IP: .* | vsechno ma svuj cas, male krucky mohou pomoci k cili, k pokroku; dulezita je zmena mysleni a vira; nic se nedeje nahodou a je dobre ucit se a hledat i na tech spatnych vecech dobre stranky a pouceni |
|
Dragon 16.11.10 18:57 Reg. před 2016
| lisko a jedná se o výklad nebo filozofickou odpověd na to jak žít? protože to můj problém opravdu neřeší... |
|
žák 16.11.10 22:46 Nereg. IP: .* | to nepíše liška, to psal Mistr |
|
ghost 16.11.10 23:25 Nereg. IP: .* | trochu nešťastně položená otázka, Dragone. Vydíráš? Až jsi zes na tom špatně, zajdi k lékaři. Výklad tady nečekej, tu se nevěští. Co tak si zavolat placené linky? |
|
Dragon 16.11.10 23:27 Reg. před 2016
| ghost - díky tam už chodím... myslíš na tvoje placené linky? je mi to jedno. nechte to být... |
|
Stellla 16.11.10 23:42 Nereg. IP: .* | neutíkej, zastav se trošku, tu školu nevzdávej, pokud na ní máš, byla by to škoda, máš deprese? |
|
Stellla 16.11.10 23:44 Nereg. IP: .* | nech tu email znám pár linků, kde ti udělají zdarma výklad |
|
orlandogirl 17.11.10 11:11 Nereg. IP: .* | Ahoj Merit, mohla bych tě prosím poprosit o výklad karet? Můj mail je: michaela.bradova@centrum.cz. Děkuji |
|
Theodor 17.11.10 11:59 Reg. před 2016
| Dragon:
škola není podmínkou spokojenosti.
otázkou je: co je tvůj cíl? Čím chceš být? Víš to? Chceš li být například strojním inženýrem, jiná cesta než přes školu nevede. Chceš li vlastnit obchod s ovocem, studovat na to můžeš ale nemusíš... A pak jsou cesty, kde školu nepotřebuješ vůbec...
Máš studijní problémy? (opakování zkoušek, neúspěch, atd.) nebo tě škola jen nebaví?
výklad není ani potřeba, potřeba je vědět, kam se chceš dostat... |
|
|
Merit 17.11.10 18:21 Reg. před 2016
| ahoj orlandogirl :-)
Michalko, to pozadej nekoho jinyho, urcite ti to tu nekdo vylozi :-) a velice rad.. :-)
tak se na me prosim te nezlob..
mej se krasne pa :-)* |
|
liska fiska 17.11.10 21:35 Nereg. IP: .* | vsechno ma svuj cas - az prijde ten spravny cas bude i soukromy zivot, vlastni bydleni ; male krucky mohou pomoci k cili, k pokroku - stava se pomerne casto ze pri uceni se najde neco, co nebavi a nejde, je dobre to zahrnout a prekonat, protoze malymi krucky se dojde k cili a k pokroku (predpokladam ze studium je na 3 roky, tzn.cil je blizko), vystudovana skola muze prinest pozdeji sve ovoce, ktere neni jeste videt - v praci ale i treba v tom, ze clovek dokazal neco, co ho nebavilo a sel pres prekazky (priste muze byt prekazka vetsi) atd.; dulezita je zmena mysleni a vira - tim ze si clovek porad rika ze ho to nebavi a nejde, nelze cekat jiny vysledek nez fiasko. |
|
liska fiska 17.11.10 21:37 Nereg. IP: .* | jo a vyklad karet to neni, nedelam ho |
|