Awerty 03.09.10 00:41 Nereg. IP: .* | Ahojte,
vykladala som si karty na tri otazky v R-W tarote a chcela by som vas poziadat o pomoc s vykladom,lebo chcem pocut aj nazor nezainteresovanych osob...
takze..
..na vyvoj vztahu mi vyso:cisar,9 mecov,8 mecov,rytier pentaklov a 9 pentaklov
... na to,co citi ku mne dotycny panko mi vyslo:7 mecov,2 poharov,mesiac a blazon
..budem vdacna za kazdy nazor... dakujem krasne |
|
Awerty 03.09.10 00:42 Nereg. IP: .* | *oprava... dve otazky |
|
kelišová 13.09.10 17:07 Nereg. IP: .* | Ahoj Awerty , teď Ti třeba osvětlím výklad zas já , první otázka - vývoj vztahu - osmička mečů - nějaký problém s tím , co kdo chce , 9mečů - trápení a starosti , které si člověk způsobuje většinou sám nízkým sebevědomím a strachem z minulých proher... ..Rytíř mincí je asi ten partner - vyloženě pozitivní smysl - trvalé hodnoty a postup , 9mincí - to je hojnost a úspěch - takže podle tohoto má ten vztah smysl a bude se vyvíjet dál , láska tam je , ale i starost , co kdyby a co si myslí ten druhý ...
Druhá otázka , co ten dotyčný ... hmm- bojí se vydat kupředu , bojí se vydat své city , aby nemiloval jen sám , měsíc jsou starosti a tužby a blázen možný kvantový skok , že se konečně rozhodne pro daný vztah a zamiluje se až bláznivě no , směji se sama sobě , jak to tu píšu ... .ale ještě snad není pozdě , abych své slohové práce zlepšila .Snad tomu porozumíš |
|
Awerty 13.09.10 19:13 Nereg. IP: .* | keliska moja ,
dakujem krasne,sice ja som ti az tak nepomohla,ale trosku som sa snazila... ale veeeeeelmi pekne dakujem |
|