English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Tornado

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Tornado

Lamn
02.07.21
17:29
Nereg.

IP: 83.148.34.*
Dobrý den,
Zdálo se mi, že jsem v klidu za slunečného dne na zahrádce známých (sice nevim, kdo to byl, ale ve snu byli známí a měli malé miminko). Najednou, když jsem si s tím malým hrála, viděla jsem v dáli tornádo. Běžela jsem do velké budovy, části připomínaly nějaký kulturní dům, který znám. Začala jsem probíhat domem spolu s lidmi, které znám (i z realného života). Vymýšleli jsme, kde bude nejlepší se schovat, ale nakonec jsme doběhli na místo, kde jsme začali s hledáním úkrytu. Najednou bylo jasno a krásně.
Zajímalo by mě, co to může znamenat.
Děkuji za odpověď.❤& amp;amp;#127774;

jannna
03.07.21
14:05
Nereg.

IP: 89.177.209.*
Já bych ten se ve vašem případě vyložila tak, že máte, ale i my všichni v hlavě ještě nedávné živé tornádo. Byly to děsivé záběry a to se vám promítlo i do snu. Do toho se přimíchalo i pár vašich známých. Mozek ve snu dokáže vytvořit dokonalý film.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)