Hviezdička11 20.08.10 19:38 Nereg. IP: .* | Ahojte ezoterici:)
mam otazku,neviem,ci mi niekto pomoze... mam trosku komplikovany "vztah" s jednym chalanom... piseme si cca 8 mesiacov... sem-tam sa vidame,ale malo... ide o to,ze mi pise kazdy den-teda ked sme obaja online-vzdy on prvy a takmer hned ako sa prihlasim... a mame si aj co povedat... a teraz,aj ked som sa do neho zalubila,chcem to pisanie ukoncit... lebo nemyslim,ze on citi ku mne to,co ja k nemu a nikam to nevedie... vedeli by ste mi pomocou vasich karticiek poradit?... a ak,tak aj co on ku mne citi?... budem vam velmi vdacna... diky moc moc moc moc |
|
kelišová 21.08.10 17:46 Nereg. IP: .* | Hvězdičko , sviť si na cestu životem , nic není černobílé - život je barevný , nech věcem dostatek času , aŤ se mohou udát ... .nech tomu volný průběh a poznávej i jiné lidi , třeba je vedle Tebe někdo , kdo Tě má rád a Ty to ani nevidíš... ... ...
Každopádně máš hvězdu nad sebou a čeká Tě štěstí , kde ? - to je takové malé tajemství... .
Ne vždy to , co strašně chceme - teď a hned - je to pravé ořechové , nebo to přijde až za čas ... . |
|
Hviezdička11 22.08.10 11:13 Nereg. IP: .* | velmi pekne dakujem,kelisova,sice som dost zmatena z tvojej odpovede,ale dakujem:) |
|
Planetweb 11.10.10 02:11 Reg. před 2016
| Hviezdička11: Lidi, nekteri jste fakt jak z Marsu. Chcete ukoncit vztah, co vlastne neni vztah? Tady neni co ukoncit. Predesim je potreba zit a to ne virtualnim zivotem, ale realnym, pokud si to neuvedomite a nezacnete se tak chovat, nepomuzou vam ani karty |
|