English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 2.4.2025
Svátek slaví Erika, zítra Richard.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 2.4.2025
Svátek slaví Erika, zítra Richard.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

umírající dítě

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

umírající dítě

catmin
06.05.15
14:38
Nereg.

IP: 83.208.131.*
ahoj, dnes ráno se mi zdál sen, byla jsem na zahradě s mamkou a babičkou, také tam někde vzadu možná byli mí bratranci a můj bratr. V horním okně našeho domu, přesněji to bylo okno mého pokoje byl malí chlapeček, mohl mýt tak pět let. Vykláněl se z okna a s někým mluvil asi s babičkou, říkala jsem si že se vyklání nějak moc a pak spadl
dolů. Běžela jsem za ním, zavolala jsem na mamku at volá záchranku, myslím že měla v ruce koš s prádlem nebo tak něco, každopádně se na mě podívala tím způsobem jako " a já to asi nevím, že mam volat záchranku" možná něco řekla, ale nepamatuju si co. Pak odešla. seděla jsem v trávě s tím malým chlapečkem na klíně, cítila jsem že má na zádech hrbol, asi nějakou zlomeninu. Říkala jsem mu že to bude dobrý, ale spíž abych o tom přesvědčila sebe. Pak tam běžela nějaká malá holčička a jak běžela šlápla mu přímo na hlavu. Ta mu pak upadla jako nějaké panence a stejně tak jsem mu jí nasadila zpátky, pak byl zase jako živé dítě ale byl na tom ještě hůř a řekl že umírá, já říkala že ne, nechtěla jsem aby umřel, myslím že jsem ještě zahlédla mamku u aut za domem a pak mi zazvonil budík. Prosila bych o výklad snu a děkuju předem za každou odpověd :)

halil
10.05.15
09:30
Nereg.

IP: 195.168.91.*
Dobré ránko catmin

no skúsim to dať do celku, tak aby ste ma pochopila správne. ( Rozprávam na Vás ja, preto mi záleží na tom, aby som bola pochopená )

takže ideme na to, jo? :-)
bratranci, brat, sesternice, a sestry - sú v snovom svete podvedomím, vyťahované ako symbol uvedomenia si seba samej, ( bud to pozitívnych alebo negatívnych vlastnosti, či ich prejavov )

babičky ( vlastné i nevlastné ) robia nad nami dozor, - láskavé babičky, ktorých vek i múdrosť, i nekonečná láskavosť dáva právo nás viesť,
naopak matky a otcovia, - tam je to práve o tom, že počas života treba opúšťať vzorce dané rodičmi, a ísť si svojou cestou ... ( toto treba vysvetliť obšírnejšie, a teraz nemám priestor, ale ak by ste mala záujem, dovysvetľujem neskôr, ved to bude i pre iných )

záhrada,je synonymom vašej duše, teda je obrazom, odrazom vašej duše, teda jej momentálneho stavu, preto ak je záhrada obriadená a pekná, tak sa cítite i vy ... spokojne a dobre, ak nie ... domyslíte si :-)

deti sú symbolom podvedomia, povedzme akýmsi podnetom, k zjednocovaniu mužského i ženského princípu v nás, t.j. dualitu ( dobro zlo, muž žena, dobro, zlo atd ... ) premieňať v Jednotu ...

takže deti sú priamym odkazom na práve tento proces (teda vaše chápanie tohto procesu v tejto realite )

takže vám v sne vypadol chlapček, t.j. mužský princíp, ublížil si, zomieral atd
vaša duša v podstate vám vyhodnocuje, predkladá obraz o vašej túžbe,
nájsť v sebe pokoj, zjednotiť v sebe tieto aspekty

( v realite to môže byť napr. takto ... chýbajúci mužský aspekt v nás, je neschopnosť tvoriť, byť aktívnejší, ženský aspekt je totiž prijímajúci, láskavý, ale i v dobrej matke musí byť zastúpený muž, inak by nechala svoje deti zjesť tri torty naraz ... )

chápeme sa, môže vám chýbať práve tento mužský aspekt, a vaša ženská stránka ho vedomo potláča ... . a to nie je dobre, preto sa v sne snažíte nastoliť rovnováhu i zatočením hlavy chlapca naspäť na jeho telo, potrebujete sa prejavovať i takto ...

zároveň je v tom odkaz, odtočenie hlavy, čoby symbolu práve rozumu, je poukázanie na riadenie sa intuíciou, kedy túto časť používať aktívnejšie ...

tak toto je v skratke, ak by ste sa niečo chcela opýtať pokúsim sa to podať tak, aby ste ma pochopila, takže ak niečo je, iba smelo do toho, ak nie, aj tak je dobre ... . :-)

tak čo dodať, v túto chvíľu iba krásny a pokojom v srdci naplnený deň želám :-) všetkým nie len Vám ... :-)

Dracizena
10.05.15
15:46
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Catmin, můj výklad bude krátký, ale jasný...
Zahrada, rodina, bratrance, to je ROD a rod symbolizuje sílu vašeho rodokmenového toku... A kdo je pilířem tohoto toku? Jsi to Ty, Ty jsi shůry dostala tento duchovní sen.
Je třeba, aby ses seznamovala, jak vyčistit zónu celému rodu, aby nedocházelo k pádům.
Nejde o pády z okna, vždyť chlapeček ožil, ale jde třeba i o zklamání.
Lidé si často připadají, jako bezhlaví, bez nápadů, nevědí kudy kam a to je ten moment, kdy by si měl každý člověk vizuálně svou hlavu pořádně nasadit, aby energie dobře tělem protékaly a mysl dobře přijímala informace z mozkových závitů.
Vždyť snově jsi cítila, že opět nasadíš hlavu a bude dobře.
Hlava se musí občas vyklepat od starostí a tělo vytřepat od přebytečných stagnujících energií.
Vrať se do snového příběhu a ámenuj za chlapečka a zabal ho vizuálně do duhy. Z chlapečka se vyvine někdo úplně jiný, někdo, kdo Ti jednou zaklepe na rozumovou místnost a představí se Ti jako Tvůj Anděl duhových barev... Přeji štěstí... ámen+ámen+ámen s Tebou***

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Keltský horoskop
Keltové připodobnili podstatou člověka k vlastnostem stromům.
více...
Numerologický výpočet aury
Aura je energie, která obklopuje každého z nás. Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)