CharlotteInk 22.04.11 16:20 Reg. před 2016
| Zdravím... Stává se mi taková věc... Když jsem venku a soustředím se, tak za chvíli vidím takové malé, třpytivé částečky co poletují ve vzduchu a jsou všude kolem... Myslíte, že je to jen nějaká vada vidění? |
|
Jitka K 26.04.11 18:47 Reg. před 2016
| Také zdravím,vada vidění to určitě není protože já mám oči v pořádku a toto co vidíš ty vidím také.Také jsem si myslela že to je nějaká vada ale oční lékař mi řekl že oči mám v pořádku.Pokud udeš chtít tak mi napiš přes mail a rozeberem to.krizova-jitka@seznam.cz |
|
oppity 21.08.11 00:02 Reg. před 2016
| Je to tzv. aura, ale ne ta mystická, ale aura, co přichází třeba před migrénou. |
|
Theodor 21.08.11 14:50 Reg. před 2016
| sklivec.wz.cz |
|
konik098 24.09.11 21:31 Nereg. IP: 188.95.60.* | opravdu? mně se to stává také myslela jsem že je to protože se mi třeba zatočila hlava nebo tak, řekněte mi o tom prosím více |
|
aloushek 21.12.11 17:51 Nereg. IP: 188.75.144.* | Zdravím..tohle já vidím neustále, ví o tom někdo něco více? co znamená ´´aura, co přichází třeba před migrénou´´? Já to vidím asi přes půl roku pořád, každý den nestále a ne před tím než mi přijde migréna:) |
|
Nike 21.12.11 18:29 Reg. před 2016
| Pokud oční vadu nemáte, pak prostě vidíte stříbrnou pránu.
Je naprosto normální vidět pránu. To nás jen od dětství učili nevidět něco, co "neexistuje". V této době se lidi zase stávají citlivějšími... |
|
aloushek 22.12.11 22:57 Nereg. IP: 188.75.144.* | Ano, o práně jsem již slyšela, ale nebyla jsem si jistá, zda je to ono. Moje oči jsou teď jedna velká záhada. Otevírá se mi třetí oko, což s sebou v mém případě nese i zrakové problémy, tak doufám, že to třpitění je ta pozitivní část:) |
|
|
Miška Piška 18.06.12 18:13 Nereg. IP: 85.70.176.* | Jsem hodně skeptickej člověk vůči všemu tomuhle (a to i přesto, že mi připadá, že můj život je plný zázraků) ale pamatuju si, že přesně tohle jsem viděla, když jsem chodila do školky a říkala jsem si - co to je? A teď chodím s fenkou na procházky a vidím to každý den, venku když jsem kolem pole tak kouknu k nebi a je tam toho milijóny a milijóny. Připadadá mi to prostě zvláštní. Pořád si říkám, jak zjistím, že to není vada v mým oku. Buď zkouším pozorovat jednotlivou tu částečku a ta si vážně dělá co chce (když vidim něco co mam v oku, nebo stín nebo slunce,něco co mi chvíli udělalo vidinku, tak pak se to mění s tím, jakým směrem se podívám, tady ty částečky na to nereagujou a samy se pohybujou) anebo si říkám - vzít si nějaký velký kus skla a podívat se jestli poznám že je to 3D, kde létají před sklem a kde za sklem, protože kdyby to byla vada oka tak to prostě budu vnímat jinak, třeba jen před sklem.. je to tak? Asi budu muset uznat, že to vážně vidím. |
|
anelie 19.06.12 01:02 Reg. před 2016
| Ja to vidim taky, uz docela hodne let. Vetsinou tomu nevenuju pozornost, ale obcas se na to zamerim a je zajimave to pozorovat - prijde mi to jako takove jehlicky co se strasne rychle pohybuji nejruznejsimi smery a je to hezka podivana. |
|