Nika 20.08.19 09:54 Reg.17.4.24
| Dobrý den, taky se vám určitě zdál sen, ve kterém měl hlavní roli pavouk. Není to poprvé co se mi o nich zdálo..ale tentokrát byli dva. Byli velký asi jako moje dlaň, byli černí..a ať jsem šla kam jsem chtěla vždycky tam byli..někde v rohu. Oba dva, vedle sebe. Až ke konci snu stáli přímo přede mnou..ale nehýbali se. Když mě uslyšela mamka jak křičím vzala vařečku a zabila je..teda myslím. Vím, že velkej a černej pavouk může předpovídat něco špatného..ale oni byli velký opravdu jako moje dlaň a dva. Mám teď docela strach..Poslední dobou se mi nezdají moc hezký sny.
Netušíte co to může znamenat? Zdálo se vám něco podobného? A jak to ve skutečnosti dopadlo?
Děkuji za vaše odpovědi. (Prosím omluvte mé případné pravopisné chyby.) |
|
Gama 21.08.19 16:38 Reg.4.1.18
|
Víš moje milá pavouka spojila se zlem jen cirkevní nauka.Ale není to tak.
Tvůj sen tě jen nabádá k tomu,uspořádat některé záležitosti které čekají na
vyřízení.Prostě jen velký úklid sami v sobě a našem okolí.Pro nás je pavouk
bytostí paměti.Pravděpodobně ti s tím bude pomáhat mamka.Pokud chodíš do
školy tak třeba ti schází některé pomůcky,atd.Prostě buď v poho. |
|
Nika 21.08.19 23:09 Reg.17.4.24
| Děkuji za odpověď, už dlouho si myslím, že pavouci jsou zlo..teda ve snech, když to tedy tak není..zas tak blbej pocit z toho asi opravdu mít nemusím..letos mě čeká maturita a nástup do práce..jestli mě tyhle věci dost stresují, to ano..že bych kvůli tomu měla tak děsivej sen? |
|
Gama 23.08.19 16:25 Reg.4.1.18
|
Někdy si hold myslíme že to tak není ale opak je někdy pravda.Přeci jenom je to změna ve tvém životě,ke které máš i svá očekávání.Přeji hodně štěstí a držím pěsti aby bylo hodně štěstí.Drž se. |
|