English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 2.4.2025
Svátek slaví Erika, zítra Richard.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 2.4.2025
Svátek slaví Erika, zítra Richard.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Velmi zlý sen

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Velmi zlý sen

Marika80
11.12.12
11:43
Reg. před 2016

Už dávno se mi zdál sen na který musím neustále myslet.V tom snu jsem byla u mamky doma seděla s bratry a o něčem si povídali.Mluvila jsem na ně a neodpovídali mi,pak mi došlo,že mluví o mě,že jsem mrtvá.Já tomu nemohla uvěřit že jsem v 35 letech(myslím,že to bylo 35let)mrtvá(je mi32),pak se mi povedlo mluvit se starším bratrem,ptal se mě jestli chci pohřbít do země nebo spálit.Já se neuměla rozhodnot v zemi jsem se bála,že budou žrát červi a v ohni sem se bála,že to bude pálit.Pak jsem jko duch chodila po ulici mezi lidmi a stále nemohla uvěřit tomu,že jsem mrtvá.Byl ten sen varování,že se mi v 35ti něco stane?

Dracizena
13.12.12
22:48
Nereg.

IP: 213.151.77.*

Nejde o smrt jako takovou... Budeš živější jak si myslíš... .
Určitě mi za 4 roky napiš...
Tvá snová smrt je, že se Ti začne otvírat 3.OKO a začne si Tě duchovno trochu pootáčet, měnit úhel pohledu, měnit nálady, povahy...
Určitě se už dnes začni modlit, ale VE JMÉNU SVÉM... a to znamená, afirmuj svým jménem... neboli, volej hvězdné nebe svým jménem a pros a žádej, aby Tvá transformace nebyla moc tvrdá...
Já ji tvrdou měla a nebyla to žádná procházka růžovým sadem, ale o to dnes mám život růžovější...
Ty otázky, jestli chceš pohřbít do země, znamená, jestli chceš jít dál neduchovně a být v materiálním cítění. Tito materiální lidé velmi často cítí svůj hrob na nemocničních lůžkách a dobře znají dveře své ordinace... Já za tuto kliku beru jednou za 5 let a ještě z povinnosti.

Smrt ohněm znamená, že si pro Tebe duchovno přijde samo, když mu nepůjdeš Ty naproti a bude si Tě v rychlosti čistit tím ohněm a toto jsem zažila já. Měsíc mi hořelo tělo a bez horeček, že jsem po chvilkách byla červená jako rajče.Lékaři této transformaci nerozumí, ale někteří duchovní ano... Je to příchod duchovního poslání a touto drsnou očistou...

I já dnes chodím mezi lidmi jako Duch a lidé mě nevnímají a léčím patogenní zóny, ale i jejich nemoci a dlouho mi trvalo, než jsem uvěřila, že jsem musela dříve zemřít v budoucnu, abych se dnes zde mohla narodit a uzdravovat své okolí... .
Tam v budoucích časech jsem vlastně mrtvá, abych zde žila a byla k účelu...
něco podobného Ti stínuje Tvůj sen...
Měj se dobře a drže se pomyslného zábradlí a na jedné straně je černé a druhé, po levici je bílé a Ty buď barevná jako pestrá duha... Ti přeje Alena-AKS-***

perez
25.01.13
13:00
Nereg.

IP: 88.216.164.*

Pomozte mi poděkovat doktoru Jeffersonovi pro výrobu komunikovat s mým mrtvým father.My táta mě udělal, kdo jsem today.But smrt ho vzali od me.He mrtvá před 2 lety v důsledku stroke.Ever, protože jsem pokazil mu hodně . sním o něm, bylo mi řečeno, že to bylo možné komunikovat s mrtvými, jsem viděl svědectví OM na internetu o tom, jak Jefferson byl pomáhá lidem komunikovat se svým mrtvým ones.I ho kontaktoval myslím, že jsem byl schopen komunikovat s můj zesnulý otec byl tak easy.if budete potřebovat jeho pomoc, můžete mu napsat na jeho e-mail. doctorjeffersontemple@gmail.com

KAJUTA
10.11.16
09:40
Nereg.

IP: 46.23.66.*
Pomozte mi poděkovat doktoru KAKAUTA pro výrobu komunikovat s mým mrtvým father.My táta mě udělal, kdo jsem today.But smrt ho vzali od me.He mrtvá před 2 lety v důsledku stroke.Ever, protože jsem pokazil mu hodně . sním o něm, bylo mi řečeno, že to bylo možné komunikovat s mrtvými, jsem viděl svědectví OM na internetu o tom, jak Jefferson byl pomáhá lidem komunikovat se svým mrtvým ones.I ho kontaktoval myslím, že jsem byl schopen komunikovat s můj zesnulý otec byl tak easy.if budete potřebovat jeho pomoc, můžete mu napsat na jeho e-mail. kakutaspellz@gmail.com

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)