Rosi 19.06.10 17:44 Nereg. IP: .* | Chtěl bych se zeptat... .už nějákou dobu se mi noc co noc zdá o tom, že se zpátky vracím na vojnu... ..je to strašné... ... ..pořád mě tam buzerujou a musím poslouchat všechny ty příkazy vždy se snažím s kámošem utéct... .ten sen se mi zdá už asi 1 rok minimálně tak 3x do měsíce... ... .co to může znamenat?? Prosím o odpověď a předem za ní děkuji(na vojně jsem byl asi před 15 lety) |
|
Maty 20.06.10 15:32 Nereg. IP: .* | Sen odráží Tvůj osobní život v reálu: lidé ve Tvé blízkosti (práce, rodina, rodiče) Tě tlačí do nějakých rozhodnutí, které jsou Ti nepříjemné, ale neumíš jim říci NE. Snažíš se z těchto situací utěci, ale vždy Tě nějak dostihnou a Ty musíš proti své vůli plnit cizí příkazy. A je to stále dokola. Jestliže se naučíš ve svém životě postavit se proti nepříjemným rozkazům ostatních rovně a říct: "Ne, to se mi nehodí, to nechci", poznáš, že i ve snu nemusíš s kámošem utíkat a sen bude mít najednou jiný děj. |
|
dracizena 20.06.10 17:17 Nereg. IP: .* | Rosi napiš mi dracizena@seznam.cz
Prožitky z vojny se přenášejí do dalšího pokračování v životě, je to tak, ale sen Ti také připomíná kámoše který potřebuje vibračně pomoci a jsi to ty který to zvládne... .podrobnosti na meilu... zdravím... |
|