Hanka577 30.03.17 19:48 Nereg. IP: 95.105.252.* | Prosím o pomoc s tímto snem. Dne 28.3.2017, kdy podle všeho proběhlo novoluní se mi zdál tento sen:
Zdálo se mi o vraždách. Jedna z nich se mi zdála, že byla asi moje, že jsem utíkala a schovala se někde na záchodě, kde mě našli a zabili. Druhá vražda se týkala někoho. Nevím, kdo to byl, ale nebyl to nikdo známí. Pak se mi zdálo, že se jedna vražda řeší někde v obchodě, já jsem začátečník mezi těmi kriminalisty a najednou přišla jedna z kriminalistek stylově oblečená a aniž by něco udělala, tak jí všichni začali tleskat. Divila jsem se tomu, ale vyšlo tak nějak najevo, že se to musí dělat. A poslední část snu byla o tom, že nakupujeme boty někde v obchodě a o boty je šílený zájem a vím, že jsem si nemohla vybrat.
Co by to mohlo znamenat?
Děkuji za odpověď
Hanka |
Dracizena 30.03.17 22:25 Nereg. IP: 92.62.225.* | vraždy Ti otvírají vnímání aby ses sledovala, kdy svému tělu škodíš a vraždíš zdravé buňky... A boty, ty Ti ukazují cestu... Změň své návyky a sleduj i své pohyby, mluvu, písmo a pod. A sen Tě tak trochu vede, i do minulých životů... |