halil 04.04.15 07:52 Nereg. IP: 195.168.91.* | som zvedavá tak dam svoj sen, jeden zo starších ...
Stojím na akejsi lesnej čistinke, okolo mňa sú nádherné, staré stromy, vyzerajú ako niekoľko ročné duby, ich majestátnosť a sila je cítiť z každého stromu osobitne.
Les je nádherne sfarbený všetkými farbami, je to prosto rozprávkový les.
Stojím uprostred tej čistinky, som oblečená v bielom rubáši. Cez celú moju postavu priesvitajú lúče ( presne tak ako sa kreslia svätci ) a s natiahnutými rukami s dlaní kŕmim všetky lesné zvieratá. Na moje plecia sa zlietavajú vtáci, odpočinú, štebotajú mi do uší, zletia k dlaniam, zoberú si jedlo, ktoré je prave také ako ho potrebujú mať práve oni. prichádzajú ku mne srnky, jelene, medvede, veveričky, vlci ... prosto z mojich dlaní si každý nájde to čo potrebuje ...
ked to dokrmím, idem do starej ošarpanej chatky, akýsi zrub, ale z vonku veľmi starý, vojdem do jedinej štvorcovej miestnosti z bielymi stenami, na ktorej, a každej tej stene visí plátno, na ktoré ja myšlienkou ( bez použitia štetca a rúk ) maľujem princezné.
štvorcová miestnosť, obrazov je teda spolu 4 kusky. Na každom je princezná, krasna, jemná a spanila, a každá iná, i ked všetky sú svetlovlasé.
ked sa na ne dívam, sú statické, ked sa mi chce zasa myšlienkou obraz obživne a ja sa s princeznou chvíľočku bez použitia úst, iba srdcom rozprávam.
tak? skúsite to? vopred Vám dakujem :-)
|