Mutsi 23.02.11 19:47 Nereg. IP: .* | Dobrý den, jsem začátečník ve vykládání karet. Ráda bych odpovídala na pár dotazů denně. Určitě nepočítejste s žádnými hloukovými analýzami, ale základní poznání problému, situace, náhled do věcí :) můžete psát na vykladyb@seznam.cz |
|
Mutsi 25.02.11 11:03 Nereg. IP: .* | Předem se omlouvám všem, kterým nebudu schopna odpovědět, ale dotazů je moc a moc, všechny nestíhám. |
|
usmej.se 26.02.11 16:27 Reg. před 2016
| Taky jsme takto začínal. Přeji hodně štěstí a kdyby ti nebylo něco jasné v rámci karet, klidně ti můžu poradit a nebo něco probrat. Kartáři si mají pomáhat! |
|
Mikejla 26.02.11 17:18 Reg. před 2016
| ahoj Mutsi také nabízím možnost vzájemné konzultace pokud máš zájem třeba si můžeme něco předat .Z jakých karet děláš výklady? |
|
Mutsi 26.02.11 19:10 Nereg. IP: .* | Zdravím :) Vykládám waitky :) Děkuji za milé návrhy a ráda bych s vámi vyměnila informace a zkušenosti, ráda se přiučím. |
|
Mutsi 28.02.11 07:14 Nereg. IP: .* | Pro všechny návštěvníky :) Výklady jsou stále aktuální, stále můžete psát na e-mail vykladyb@seznam.cz |
|
mikejla 01.03.11 13:28 Nereg. IP: .* | WAITKY JSOU PRIMA TO BYLY MÉ PRVNÍ DODNES JE MÁM RÁDA KDYŽ BUDEŠ CHTÍT PÍSNI MI NA FORUM DO VÝKLAD Z MARCHETTIHO ZLATÉHO TAROTU A POŠLU TI SVŮJ MAIL NA TVŮJ TADY HO NENAPÍŠU NEB BYCH JEN SEDĚLA A VYKLÁDALA A ZCVOKLA Z TOHO |
|