English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 2.4.2025
Svátek slaví Erika, zítra Richard.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 2.4.2025
Svátek slaví Erika, zítra Richard.
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

vyklad snu

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

vyklad snu

Topinka
27.09.16
23:55
Nereg.

IP: 90.176.81.*
Dobrý den, chci se s vámí podělit o mé sny. Když jsem byla malá,měla jsem svůj oblibený sen do kterého jsem se ráda vracela.Začína tím že jsem někde na určitém místě musela usnout třeba na babiččiných schodech.Pak jsem se objevila v takovém zábavném "centru" byla tam taková přihlašovací linka s počitačem a kamerou s televizí a s hodným a přátelským pánem, ptali se mě jen na jméno když jsem v tom snu byla poprvé. Hned jsem šla do velké jídelny s lavičkami a stoly kde byly další děti. Hned se tam našli kamarádi.poté jsme něco dělali po setkání v jídelně.Vždy jsme but něco hráli a nebo soutěžili,vyhrával každý.Před koncem snu jsme se všichni rozloučili,na nikoho jsem nezapomněla a nikdo na mě. Pánovi který stál u linky jsem taky říkala ahoj. Poslali nás ven a šli jsme po travnaté cestě kde ten sen skončil. Ráda vzpomínam na ten sen. vždy jsem se rozloučila, a oni s semnou.
Pokud to půjde prosím výklad snu.děkuji.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Pyramida Venuše
Předpovědi lásky a přátelství na základě náhody.
více...
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)