Zuzanka1 19.10.12 19:22 Reg. před 2016
| Dobrý den,
na dnešek se mi zdál sen na který od rána myslím pořád se mi vrací a neustale si ho prehravam... ve snu jsem mela miminko bylo maličke, nadherne a byl to chlapecek... chovala sem ho v naruci a bylo to moc hezky a ja byla moc pysna... miminko jsem mela s mym kamaradem ktereho moc chci ale on me ne... on se ve snu vubec neobjevil akorat vim ze sem pocitala mesice a rikala sem ze je jeho ... mohl by me nekdo vylozit muj sen??co znamena??dekuji Zuzana |
|
Inka plaváček 05.02.16 17:52 Nereg. IP: 37.221.248.* | Jo a můžeš mi říct kdo byla Máří Magdalena?
Mela jsem totiž sen, že se někdo cpal do asi kostela nebo něco podobného. Já se schovala za dveře, byla tam u mamka a nějací cizí lidi. Ona vešla a všichni jako onameni šli za ni do místnosti kde začali chodit kolem dokola a byli jak ocarovani. Ona vypadala jak anděl ale byla zla. Najednou začala říkat jména a dotyčný jakoby padli do mdlob a řekla i jméno mamky, tak jsem zarvala a řekla ji, že si snad dělá srandu, že mamku ne, že ja místo ni. A ona prej co ji tykam tak jsem řekla ježis no a co. A pak jsem se omluvila za to kleni. Nechala mě doprovodit mamku ven a tím jsem ji zachránila. A mamka mi rika vis co ti hrozí? Rikam ano zabijou mě.
No a pak jsme seděli na lavičce někde na náměstí ja a ti lidi co omdleni a ona dávala všem rozkazy a nikdo nic nesmel dělat. Já jsem byla cerna ovce, ptz ja jsem furt byla proti ni. Nakonec to dopadlo nějak zmatene , jedna utekla pro nějakého budhu a pak dva byli najednou mrtvi a ja s někým utekla.
Co to všechno znamena? |
|
Dracizena 13.02.16 18:04 Nereg. IP: 213.151.77.* | Zuzanko, jde o duchovní Dítě... někde si vyčti, co to znamená... nemám čas se dlouze zde rozepisovat... pááá a nebo mi napiš na meil, jsem seznam a nasměruji Tě... |
|
anna kociánová 01.03.16 16:51 Nereg. IP: 188.175.159.* | zachránila jsem ve snu chodce |
|
Dracizena 03.03.16 18:56 Nereg. IP: 213.151.77.* | jsi léčivá forma, pomáhej svým světlem lidem, i třeba těm kolemjdoucím... |
|
Hanelka 11.03.16 10:39 Nereg. IP: 82.99.183.* | v noci se mi zdál, že mi kamarádka řekla, že umřela moje teta.
Dnes dopoledne jsem mluvila se svou matkou a ta mi řekla, že mé spolužačce zemřela matka. Dvě zemřelé-ve snu a v realitě, spolu nemají nic společného, ale obě se znaly a bydlely blízko sebe. Velmi mě to zasáhlo a občas se mi takové věci stávají. to co se mi zdá,potom jakoby přechází do skutečného života, mám pocit jako bych zažívala "déjá vu" , ale nikdy nevím co od toho očekávat a na co se připravit. |
|
Dracizena 11.03.16 14:33 Nereg. IP: 213.151.77.* | VŽDY SE ZA TO, CO OČEKÁVÁŠ, VŽDY SE ZA TO MODLI... Síla myšlenky, některé blížící se děje převrátí a dopad nebude bolet... |
|
|
Dracizena 11.03.16 14:33 Nereg. IP: 213.151.77.* | VŽDY SE ZA TO, CO OČEKÁVÁŠ, VŽDY SE ZA TO MODLI... Síla myšlenky, některé blížící se děje převrátí a dopad nebude bolet... |
|
Janča 23 20.03.16 20:25 Nereg. IP: 176.74.156.* | Moje nepozornost, hadem škrtící se můj mladší syn ve vode, můj bratr pro něj skočil a následně byl taky škrcen a já se ho snažila vytáhnout zatím co moje matka,otec,sestra a cizí lidé snažili oživit mého syna, staršího syna jsem vydela jen že začátku na prulezce nejspíš v zoo u restaurace kde jsme seděli vzbudila jsem se celá upocena a uplakaná ... Není to poprvé co se mi to zdálo |
|
veka91 18.04.16 15:07 Reg.5.4.16
| Když se mě zdálo o miminkách, tak se mi narodila krásná zdravá holčička a postižený chlapeček,kterému můj brácha v tom snu zezadu promáčknul hlavu, na druhý den brácha od mého ex byl ve špitále protože ho na stavbě zezadu do hlavy praštila traverza, naštěstí to přežil a za týden mojí kamqarádce na přechodě přejeli jejího přítele byl na místě mrtvý . a říká se že když se ti zdá o zdravém miminku někdo umře. bohužel v mém případě se to tak stalo. a mám tu smůlu že mé sny mě varují před zlými věcmi jen je těžké je rozluštit včas! mám to od dětství od svých 5 let kdy sem přežila autonehodu. a týká se to mých přátel a známých a rodiny... hodně štěstí |
|
Marcelína 28.04.16 17:26 Nereg. IP: 178.255.168.* | Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co to znamená, když se mi zdálo o mojí mamince, která už je rok po smrti. Zdálo se mi, že jí pustili z nemocnice domu, že musím jít přihlásit telefon, který jsem po její smrti zrušila.
Děkuji Marcela |
|
Dracizena 28.04.16 20:53 Nereg. IP: 86.49.183.* | MARCELÍNO... NAJDI SI DUCHOVNÍ OČISTNOU CESTU... aby jsi mohla někdy v budoucnu se s maminkou telepaticky domlouvat... Ale k tomu musí být člověk v očistné zóně... |
|
Jana... 29.04.16 21:47 Nereg. IP: 37.48.7.* | Zdavaji se mi podivné sny.A navíc mají souvislost a nebo se plní. Někdy mivam vidiny. Pak někam jdu a splní se.Někdy mě to vážně děsí některé věci kdyby se stali bylo by to hrozné. Jak se to mám naučit používat, aby to mohlo mě. A nedávalo jen další otázky a nebo zle sny? |
|