vojtíšek tíšek 01.07.10 10:35 Nereg. IP: .* | jedna moje kamarádka chtěla vyvolávat DUCHY.vzala si pár kár kamarádíčků a ty si vzaly pár dalších atd.atd.a pak zašli k ní domů a začli s michaelem jacksonem ,ale pak se to zvrtlo a nějak se to nepovedlo a ted´ jim tam straší .ale fakt nehorázně.kazdy den tam ONA a její kamarádi slyší jeho hudbu a občas se ten duch i zhmotnía tancuje.pls pomoc |
|
silbarein 05.07.10 13:03 Nereg. IP: .* | Zdravím.
Prijde mi to tak, ako keby si si tu len robil z ľudí srandu. Možno sa doma nudíš a nevieš čo so sebou. Alebo si tá tvoja kamarátka robí srandu z teba :).
Každopádne, keď už raz robí niekto takú hlúposť ako je vyvolávanie duchov (nemali by sme ich rušiť) môže očakávať následky= duch sa nahnevá.
Možno pomôže, ak ho odvolajú, no nemám s týmto veľké skúsenosti, ja som ich nikdy nevyvolávala. Počula som už ale o prípade, kedy ducha deti už nevedeli odvolať. A musel im prísť na pomoc človek, ktorý o tom čosi vie.
Tak len toľko. |
|
janulinkaaaaa2219 08.07.10 18:15 Nereg. IP: .* | jednoho dne sme byli skalene ja a kamoska a rekli sme ze skusime vyvolat jednoho souseda co uz je davno posmrti!a taky se stalo kamoska se smala jako svina mela s toho strasnou prdel ale jedna baba ji rekla ty se smejes?taky ti do roka umre mama a taky se stalo ale kjamoska neverila ale stalo se a nakonec je dodnes v psychiatricke lecebne!!!no jo tak dlouho se meje az se stane!a toto co pisu neni sranda kdyz newite serte na to nic nevyvolacejte nebo doplatite jako ona!!!!pa janulinka |
|