English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 13.3.2025
Svátek slaví Růžena, zítra Růt a Matylda.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 13.3.2025
Svátek slaví Růžena, zítra Růt a Matylda.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Láska podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení v záležitostech lásky.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Vztahy, láska

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Vztahy, láska

L.
30.12.24
22:36
Reg.24.9.24

Dobrý den, prosím o výklad na vztah muž nar. 8.8.1994, žena 24.8.2002. Na minulost, současnost, budoucnost. Je to vztah z lásky? Vydrží to, nebo je to jen lekce pro někoho? Děkuji.

Queen of disaster
13.01.25
11:38
Reg.8.4.24

Dobrý den,

vyložila jsem si na Váš vztah karty, a i přesto, že máte toho muže stále ráda a v minulosti byly chvíle, kdy Vám s ním bylo hezky, on je vázaný někde jinde a nemyslí to s Vaším vztahem vážně. Jak jste psala o té lekci, ano takhle bych to viděla. Teď jste z něj nešťastná a i možná zoufalá, protože se vztah nikam neposouvá, ustrnul na mrtvém bodě. Rada pro Vás: zkuste brát tenhle vztah ne tolik vážně, i když to bude těžké. V momentě, kdy tomuto muži dáte ultimátum, on si vybere tu ženu, ke které je vázán. Rozhodně se nebraňte jiným vztahům, protože tenhle vztah se možná posune, ale ne dobrým směrem pro Vás. Přeji hezký den.

L.
13.01.25
14:30
Reg.24.9.24

Dobrý den,
moc Vám děkuji za Vaši ochotu i čas podívat se na můj dotaz.
Prosím jen ještě o vysvětlení, jak je myšleno, že je vázán k jiné ženě, když je s ženou viz původní dotaz a milenku by mít neměl.
Moc děkuji za dovysvětleni.

Queen of disaster
13.01.25
14:32
Reg.8.4.24

Tak jsem to myslela, že má ženu. Nějakou partnerku. Přeji hezký den.

L.
13.01.25
15:42
Reg.24.9.24

Mohla bych Vás ještě poprosit u mě o výklad na lásku? Už ztrácím víru v budoucnost...

Queen of disaster, nešlo by se s Vámi nějak spojit neveřejně? Kromě mé budoucnosti ohledně lásky by mě zajímala choulostivá situace ohledně podvodu v penězích (spojeno s otcem ex-partnera). Ale nechci to popisovat tady, je to komplikované a přála bych si takový upřímný výklad na tuto situaci jako jste mi dala teď.

Moc Vám děkuji.

Queen of disaster
13.01.25
16:15
Reg.8.4.24

Určitě, napište mi prosím na Vás e-mail, já se Vám ozvu a pak se na to koukneme.

L.
13.01.25
17:50
Reg.24.9.24

apolo258@seznam.cz . Děkuji

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)