English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Horoskopy na 2025
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2025?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

Wilde

Mužové vždy chtějí býti první láskou ženy. Jest to u nich jistá neobratnost. Ženy tu mají lepší instinkt: ony chtějí býti poslední vášní mužovou.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Život a co dál ?

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Život a co dál ?

Johana1972
13.07.11
15:36
Nereg.

IP: 188.120.222.*
Mám podobný problém jako Iva podemnou. Jsem silná a pozitivní osobnost. Díky podnikání a problémům s tím spojeným na mě dolehlo mnoho starostí. Starosti jsou to hlavně finanční, protože mi hodně lidí dluží a svoje peníze asi už nikdy neuvidím. Je to kolotoč a já nevím jak z něj. Poslední dobou na vše začínám kašlat jsem z toho hodně unavená. Těch problémů je tolik, že mi to dlouhodobě přerůstá přes hlavu. Těch problému je tolik, že už je neumím ani řešit. Z toho důvodu jde i manželství z kopce. Je nějaká šance, že se z toho vyhrabu ? Nemám ani za kým jím a komu to mám říct. Ani to neumím. Že neudržím manželství to je mi už nyní jasné. Pomůže někdo i mě ? Já 10..10.1972

dandilek
20.07.11
21:27
Reg. před 2016

Tvůj problém je, řekla bych, závažnější. Poradit ti tak, jak bys to očekávala, rozhodně neumím. Nejsem kartářka ani psycholog, to musíš hledat dál. Jen postřehy ze stejných zkušeností: nám o 10 křížků více a o podnikání, bohužel, také něco vím. Je to dobrodružství, které se místy a chvílemi v zemi této blíží k tragikomedii. Dobře míněná rada: Rychle vše přehodnoť!!!!! Peníze bez splatnosti, v hotovosti. Kdo Ti chce zaplatit zaplatí rád i hotově. Kdo Ti chce peníze jen slíbit a nezaplatit, ať jse do píp... . Pokud to nepůjde, tak na podnikání hodit loď. Asi to také udělám. Smyčky se stahují a na konci provazu je kámen... .Přeju Ti z celého srdce hodně úspěchu a hlavu nahoru... bude hůř. Dobře už bylo, to je můj názor a to také nejsem žádná padavka, ale léta běží. Jsem životní optimista, ale i ze mě tato společnost udělala optimistu se sklony k pesimismu a depresím. Tak držím palečky Dana
PS: Partner, který Tě nepodrží a nepomůže Ti, je podle mého soudu, na h*v*o. Láska, neláska. Být v pohodě, když nejsou problémy a všechno je růžové, to není umění, ale kvalita se pozná, když to začne padat na ústa. Papa

ilotref
11.09.11
17:55
Reg. před 2016

Obrovské SOUHLASÍM s dandílkem. Také mám z před pár let podobné zkušenosti. Johano1972, drž se přeji štěstí a hlavně, aby se Ti vše srovnalo a věřím, že touhle dobou je už lépe !!!

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...
Hodiny smrti
Zajímá vás, jaký čas vám byl na tomto světě vyměřen? Zjistěte si svůj předpovězený čas.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)