English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

H. de Balzac

Nejlepší výchovy se dosahuje spíš tím, co se učíme v životě, než tím, co se dočteme v knihách.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Zjevení

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Zjevení

René71
15.06.18
12:14
Reg.14.6.18

Dobrý den všem, dělá mi starosti syn 9 let. Jako malý chlapec viděl sedět na skříni černého pána v kápi. Nebál se ho.
Poslední cca půlrok je velmi zamyšlený a jednou mi na otázku na co myslíš dokonce odpověděl ; Nad životem jakou má cenu ; což mě hodně vyděsilo.
Je nějaké propojení s jeho zážitkem- mužem v černém?
Co s tím?
Děkuji všem za odpověď a radu. René

Gama
15.06.18
16:13
Reg.4.1.18

Zdravím ,víte děti jsou citlivé na změny.To znamená že mohou vidět to co dospělý ne .Když se nad tím zamyslíte určitě si uvědomíte že máte třeba podobný zážitek i vi jako dítě.První příznak para vnímání prodělá dítě mezi čtvrtým až šestým rokem života.Abychom mohli určit kdo byl přichozí muž v černém museli bychom vědět o tom setkání více.Tyto schopnosti mají všechny děti jen některé o nich mluví,během dětství buď úpně zmizí nebo se rozvinou.Je dobré s dítětem o těchto věcech mluvit a dávat na jeho otázky pravdivou odpověď.Pokud přemýšlí o ceně života bylo by dobré si o tom popovídat a dát informace,je možné že ona bytost je průvodcem vašeho syna a vrací se.S touto odlišností se dá žít,jen se musí umět s těmito informacemi pracovat.Já viděla svého prvního ducha ve čtyřech letech,žiji normální život s rodinou a je mi již přes půl století.U mne se daná schpnost rozvinula a dnes v této oblasti pomáhám těmto bytostem se navrátit.Dávejte svému synkovi záštitu a ochranu a on si stím poradí.Přeji vám trpělivost a štěstí.

René71
25.06.18
17:28
Reg.14.6.18

Dobrý den, moc Vám děkuji za odpověď. Byl malý, takže jsem ho uklidnila, ale tak úplně mi ho popsat nedovedl. Jen, že seděl na skříni a jak vypadal. Nebál se ho. Jeho citlivost je dost velká a rozhodí ho i nemoc v rodině aniž by o ní věděl.
Jste moc hodná a laskavá děkuji René

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)