English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Roviny vztahu
Praktický výklad, který prozradí budoucnost vztahu a jak ve vztahu ideálně pokračovat.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Zrušené fórum Různé

Připomínky
Na tomto místě očekáváme seriózní připomínky, týkající se serveru. Na rozumné dotazy se pokusíme rozumně odpovědět.

« zpět \ Přidat komentář

Zrušené fórum Různé

Red
12.01.18
09:54
Reg. před 2016

Zrušil jsem část diskuzního fóra s názvem Různé. Již měsíce nesloužilo původnímu záměru a stalo se pouze cílem proruské propagandy. V momentě, kdy se tam začaly psát už prokazatelné lži a nesmysly, mi přišlo, že už pro server vestirna.com není tato část fóra potřebná vůbec.

Prosím všechny, kteří se snaží měnit realitu v zájmu Ruska, aby se vzpamatovali, nezamořovali blbostma tady náš web a psali si to někde jinde. Tím spíše, pokud je to psáno na zakázku.

Děkuji tímto všem ostatním návštěvníkům, kteří se na fóru vyskytují, píšou normální věci a z nichž se mi neježí hrůzou na zádech chlupy.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Partneři podle znamení
Žádný vztah není jenoduchý a předpovídatelný. Nebo ne?
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...
Hodiny smrti
Zajímá vás, jaký čas vám byl na tomto světě vyměřen? Zjistěte si svůj předpovězený čas.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)