English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

V životě není nejdůležitější to, CO máme, ale KOHO máme!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

Panin

Sova je proto symbolem moudrosti, protože i hlupák vidí za světla, ale moudrý člověk vidí i ve tmě.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Zvláštní nezrušitelné vazby?!

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Zvláštní nezrušitelné vazby?!

MiskaXXX
05.11.14
00:59
Nereg.

IP: 85.70.249.*
Mám sestru, která měla skoro tři roky vztah a před rokem se s přítelem rozešli. Poznali se náhodou, oba se zamilovali, byl to vztah plný emocí a rozchodů, kdy se oba vždy vrátili k sobě, protože bez sebe nemohli být. Vloni na podzim se rozešli asi navždy. Od té doby spolu nekomunikují, expřítel sestry se snažil, ale šel na to nešikovně, že nebylo možné poznat, jestli se chce smířit anebo je tak rozhněvaný a nešťastný z rozchodu. Nicméně i když sestra rozumově usoudila, že by to nejspíš neklapalo, emočně je to jinak. Pořád na něj myslí, říká, že si nemůže pomoct, prostě hlavně v poslední době je to prý úplně vůlí neovlivnitelné. A cítí po těch myšlenkách jakýsi smutek a pocit prázdnoty. Říkala mi, že si to neumí vysvětlit a že je z toho už unavená. Já jsem toho názoru, že on se na ni nějak může napojit, třeba jsou karmický vztah a navzájem se vnímají, nevím... Může vnímat jeho myšlenky a pocity? Jak zjistí, co by teď měla udělat, aby naplnila karmu a měla klid? Třeba udělala něco jinak, než měla, třeba měli být spolu...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Runy lásky
Runová věštba lásky a vztahů.
Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)