English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 12.5.2024
Svátek slaví Pankrác, zítra Servác.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 12.5.2024
Svátek slaví Pankrác, zítra Servác.
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Archanděl Zadkiel

zpět

Fialový paprsek: transmutace, očista, odpuštění, změny


Archanděl Zadkiel
Archanděl Zadkiel

Archanděl Zadkiel je představitelem transmutace, neboli kompletní přeměny, u které zůstává jádro věci obvykle stejné, ale všechno okolo se naprosto změní. Často natolik, že dojde k celkové proměně, aniž byste si to vy sami uvědomovali. Stejně tak, jako ostatní Archandělé, i Archanděl Zadkiel přichází, aby nám, lidem, pomohl. Jeho pomoc přichází ve chvíli, kdy nutně potřebujete změnu. Přijde a plný soucitu pomůže očistit a napravit to, co my sami nedokážeme. Spojení Archanděla Zadkiela s plameny proměny nám přináší odpuštění, které se dostane nám, ale i našim blízkým od nás, milosrdenství, očistu a svobodu duše i těla. Volejte Archanděla Zadkiela pokaždé, když cítíte, že nutně potřebujete ve vašem životě jakoukoliv, a jakkoliv velkou změnu. Nezáleží na tom, jestli jde o proměnu vás samotných, vašeho myšlení, vnímání anebo cítění, anebo změnu okolností, běhu věcí, lidí kolem vás a nespočtu dalších věcí. Nebojte se na Archanděla Zadkiela obrátit. Samozřejmě, že ne každá změna, je změnou dobrou, ale Archanděl Zadkiel k vám přichází právě proto, aby dohlédl na správný chod věcí a také na to, aby všechny velké změny, které k vám přijdou, dopadly tak, jak si přejete.

Archanděl Zadkiel je spojený s fialovým paprskem duchovního osvícení. Tento paprsek je nejčastěji propojený s proměnami těla i duše, sebevzděláváním a růstem. Stejně tak se používá k nabytí vyššího vědomí a získání nových pohledů na staré věci. Fialový paprsek prochází korunní čakrou - sahásrara. Centrum korunní čakry je uložené na vrcholku hlavy. Fialový paprsek je proto v tělesném propojení s lebkou, mozkem, vlasy ale stejně tak má velký vliv na imunitu, krevní sraženiny a centrum bolesti. To, jestli je fialový paprsek v rovnováze, poznáte jednoduše. Sami budete mít pocit naprostého propojení s něčím větším, než jste vy sami. Najednou pochopíte věci, které byly dřív nepochopitelné a porozumíte všemu nejasnému.

Vyzkoušejte i náš: Výklad z Karet Archandělů



Barvy spojované s Archandělem Zadkielem :

Fialová, Tmavá indigová modř, Černá


Kameny pod vlivem Archanděla Zadkiela :


Vyberte jiného archanděla:
Gabriel Michael Rafael Uriel Jofiel Zadkiel Metatron Chamuel Haniel Cafkiel Sandalfon Raziel


Články s tématem andělů:Poznejte sílu Anděla strážného i vy!Pojmenujte svého AndělaDeset domněnek o andělech, které určitě neznáteKomunikujte s anděly pomocí darů přírodyNa křídlech andělůPřivolejte k sobě svého anděla
Diskutujte na téma :

Anonym Blazena / (15.04.24)
Děkuji anděli Hanieli buď mi na blízku a opatruj mě a celou moji rodinu děkuji

Anonym Pavel / (23.10.22)
Děkuji

Anonym Vilma / (28.09.22)
Ďakujem...



Online výklady ZDARMA:
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...
Snář
Klasický Nostradamův snář - co se vám pokoušejí prozradit vaše sny?
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)