English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Bývalá láska ve snech

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Bývalá láska ve snech

LizardGIRL
01.08.14
23:33
Reg. před 2016

Dobrý večer,
Pomalu to budou dva měsíce, co jsme se s přítelem rozešli. Měl období, kdy nevěděl, co chce a mně nějakým způsobem intuice nabádala k tomu, abych ten vztah ukončila. Udělala jsem tak, přestože jsem ho milovala, on s rozchodem souhlasil. Nebyl schopen osobního setkání, vše proběhlo po telefonu. Od té doby jsme se nekontaktovali, jen jsme se jednou náhodou potkali ve městě a to setkání nebylo příjemné. Celý ten rozchod mi přišel nedořešený, nevyříkaný. Od té doby se mi o něm každý den zdá, první dny po rozchodu se objevovaly sny o tom, jak mi přítel děsně chybí. V posledních dnech se sny změnily, zdává se mi, že jsme znovu zamilovaní, i jsem ve spánku cítila ten pocit lásky a zamilovanosti, poslední sen – včerejší, byl o tom, že jsme byli zasnoubeni. Jsem z toho zmatená, ráda bych přítele již dostala z hlavy a šla dál (i přesto, že k němu stále cítím poměrně silné city). Přes den jsem schopná korigovat myšlenky, nemyslet na něj, nebo ho i vědomě „nenávidět“. Ve spánku je všechno jinak, tam se na něj nikdy nezlobím, právě naopak. Prosím o vysvětlení. Děkuji.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...
Štěstí ze sirek
Staroanglická věštba pro vaše štěstí.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)