LizardGIRL 01.08.14 23:33 Reg. před 2016
| Dobrý večer,
Pomalu to budou dva měsíce, co jsme se s přítelem rozešli. Měl období, kdy nevěděl, co chce a mně nějakým způsobem intuice nabádala k tomu, abych ten vztah ukončila. Udělala jsem tak, přestože jsem ho milovala, on s rozchodem souhlasil. Nebyl schopen osobního setkání, vše proběhlo po telefonu. Od té doby jsme se nekontaktovali, jen jsme se jednou náhodou potkali ve městě a to setkání nebylo příjemné. Celý ten rozchod mi přišel nedořešený, nevyříkaný. Od té doby se mi o něm každý den zdá, první dny po rozchodu se objevovaly sny o tom, jak mi přítel děsně chybí. V posledních dnech se sny změnily, zdává se mi, že jsme znovu zamilovaní, i jsem ve spánku cítila ten pocit lásky a zamilovanosti, poslední sen – včerejší, byl o tom, že jsme byli zasnoubeni. Jsem z toho zmatená, ráda bych přítele již dostala z hlavy a šla dál (i přesto, že k němu stále cítím poměrně silné city). Přes den jsem schopná korigovat myšlenky, nemyslet na něj, nebo ho i vědomě „nenávidět“. Ve spánku je všechno jinak, tam se na něj nikdy nezlobím, právě naopak. Prosím o vysvětlení. Děkuji.
|