English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 4.4.2025
Svátek slaví Ivana, zítra Miroslava.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 4.4.2025
Svátek slaví Ivana, zítra Miroslava.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

co bude dál?

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

co bude dál?

Hanina2
28.09.12
16:51
Reg. před 2016

Ahoj, dlouho jsem tady nebyla, teď potřebuji pomoc.. Na začátku května jsem se seznámila s mým osudovým mužem. Zajiskřilo to a jiskřilo po všech stránkách, on se rozešel se svou partnerkou v prosinci 2011, já v dubnu po dvouleté agónii vlastně po deseti letech s partnerem. Plánovali jsme společnou budoucnost - v srpnu mu však oznámila jeho exp, že je těhotná (zastavil se tam v březnu pro věci, prý její poslední přání, aby se s ní miloval - no, je to jen chlap)Je to 14 dnů, kdy se po dohodě s jeho mámou nastěhovala k němu domů (bydlel po rozchodu s mami - byt je mámin) a on se vrátil z ciziny, kde byl za prací, aby vydělal víc peněz, aby se mohl odstěhovat. Nevím vůbec, co s námi bude, jsme nešťastní.

Neonka
15.10.12
21:04
Reg. před 2016

ak máte záujem môžeme sa podrobnejšie na to pozrieť cez mail: brunask@seznam.cz

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...
Lunární den
Připravte se na svůj osud díky energii lunárního dne.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)