English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 3.4.2025
Svátek slaví Richard, zítra Ivana.
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Měsíční horoskop
Jaký má vliv na náš osud fáze měsíce v době našeho narození a jaký každý den?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Dnesni andelska inspirace

Připomínky
Na tomto místě očekáváme seriózní připomínky, týkající se serveru. Na rozumné dotazy se pokusíme rozumně odpovědět.

« zpět \ Přidat komentář

Dnesni andelska inspirace

Netopyr
21.06.20
19:37
Nereg.

IP: 62.24.86.*
Www.vestirna.com/andelska -inspirace/<br />
"Ve svých touhách a snech nemusíte být skromní, andělé pro s vámi zamýšlejí vždy jen to nejlepší."

Co tam Rede chybi za slovem "pro"... .Nebo tam to slovo "pro" nema vubec byt ?

Red
22.06.20
08:48
Reg. před 2016

Máš pravdu, díky, to "pro" tam nemělo být. Jdu zabít korektorku :D

Netopyr
26.06.20
15:13
Nereg.

IP: 86.49.109.*
Nastoupim na jeji misto, jake ze jsou ty benefity ? Sef,ktery se chova nekdy jako vrah,nekdy jako fajn chlap a tak nejak ? Ale jo,mohlo by to byt na druhou stranu zajimave.. Klidne bych to prosel a ty male chybky bych povychytal.Korektor musi byt naladen na stejnou strunu i tematu.Kdyz by jsi mel delat korekuru nejakeho technickeho textu,kde nevis skoro nic,hodne ti utece.Minule jsem cetl knihu a jako granat mi do oci buchlo to,ze si v restauraci dali lahev čilského vina.Rikal jsem si,to je urcite nesmysl prekladatele,dival jsem se,kdo prekladal - dva lide,manzele - v registru prekladatelu jsem nasel,ze prelozili dve knihy,coz hovori asi za vse.Jasne chilske se do cestiny foneticky nepreklada,fakt jako bomba na oci... ..

Netopyr
26.06.20
15:35
Nereg.

Podivej se jeste na toto,na muj vysledek dnesni vestby - geomantie/acquisitio.php - dava ti smysl ta posledni veta ?

Red
26.06.20
16:10
Reg. před 2016

ach jo ... :D

Netopyr
26.06.20
16:19
Nereg.

Jak rikam,kdyby jsi mi dal mapu,tak bych to pomalu vsechno formou - step by step - prosel a takoveto nedostatky Ti pomohl trebas formou bodu ve Wordu,kde by jsi mohl mit trebas i navrh toho,co chtel asi autor rici a co formou chyby asi plne z textu nevyzniva... .

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...
Runy
Magické runy odkrývají svou tajemnou moc v naší online věštbě.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)