Monika35 28.08.16 23:38 Nereg. IP: 78.45.51.* | Prosím o zvážení, zda je vhodné nechat se tady realizovat dracizenu. Doslova zanesla server a šíři se jak lavina. Uvědomujete si vůbec, že sem můžou chodit lidé se začínající duševní chorobou a takové virtuální setkání s tou zmatenou nicméně velmi přesvědčivou a urputnou pani může zhoršit původní symptomy? Velice se divim, s jakým klidem ji tady nechávate šířit její vyprojektovanou realitu.Dekuji |
|
Luis 20.03.17 04:03 Nereg. IP: 199.119.233.* | O to jsem se tady snazil uz v roce 2014 a dopadlo to tak ze me pan Red zablokoval.
Pozdni poznani je take poznani. |
|
Red 20.03.17 20:19 Reg. před 2016
| Blokujeme pouze uživatele, kteří nabízejí reklamu, záměrně lžou ve svůj prospěch (klamavé reference na sebe sama apod.) nebo se chovají urážejí závažným způsobem ostatní a nepřináší tak nic do diskuze.
Není v mých (ani nikoho jiného) silách kontrolovat a rozebírat, koho realita už přesahuje jakou míru reality někoho jiného. Dračíženu jsem neblokoval a pokud si dobře pamatuji, tak ani nemazal. Nepovažuji se za soudce, pouze za údržbáře.
Pokud mi dáte odkaz na nějaký post, který bude od Dračíženy a bude nevhodný, rád Vám zde poděkuji a post odstraním. |
|
yara 17.04.17 07:11 Nereg. IP: 77.48.31.* | Luis- já si na tebe pamatuju docela dobře. Musím tě pozdravi, ráda tě vidím byla s tebou legrace. |
|