TeriS 26.05.15 22:07 Nereg. IP: 213.168.191.* | Dobrý den,
Předem se omlouvám, že tu jsem znovu, ale potřebovala bych vysvětlit další ''nepochopitelný sen''.
Byla jsem v ložnici s mamkou a přímo na posteli byla díra, ve které ležela lidská kostra. Držela jsem v ruce štětec (ten co mají archeologové) a pomalu jsem tu kostru čistila. Potom jsme tu kostru vyfotila a nechala jsme ji vytisknou v tiskárně. Potom se mi vybavuje jen to, že přede mnou byl ten papír s kostrou a já jsem tu kostru vybarvovala. Přesně si pamatuji ty barvy, kterýma jsem vybarvovala. Byla to tmavě modrá, růžová a zlatavě žlutá. Je v tomto snu nějaký hlubší význam. Děkuji předem |
Dracizena 26.05.15 23:17 Nereg. IP: 213.151.77.* | Teris... kostra symbolizuje SMRT a smrt je konec toho starého a začátek nového... opět, další človíček, kterého oslovuje transformace...
A z mého pohledu, kostra Ti ukazuje směr do Tvých minulých životů, které budeš čistit... Tvůj Anděl Ti bude ukazovat směr, jako Ti ukazuje směr tímto snem... Ano vizuálně si vybarvuj i tu svou kostru... je to nutné, vysvětlím, pokud budeš chtít...
Lidé mi píší, jaké vidí krásné aurické barvy, třeba i vnitřním viděním a já jim zase radím, že nestačí být spokojená s tím co vidí, ale ty barvy musíme posílat dál k lidem a obalovat je do barev, které nám servírují andělé, i třeba skrze sen...
I Tebe takto oslovil Anděl snový, který Ti předložil tři barvy, s kterými začni duchovně pracovat... .MODRÁ+ RŮŽOVÁ+ ŽLUTÁ...
Dej si je vizuálně do toku, jako duhu a obaluj s tou pomyslnou duhou lidi, ale i sebe... Budeš si takto čistit svůj prostor, který Ti posílí imunitu a nejen to. |