Lida 12.02.18 14:20 Nereg. IP: 37.188.153.* | Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Poslední dobou se mi zdají sny,kde celou noc hledám svoje auto nebo klice od vozu nebo kabelku se všemi penezi i klici. Je to celonoční bloudění ulicemi od místa k
Mostu furt dokola. Ráno se probouzim ve stresu že jsem danou vec nenašla. Někdy se podaří,že najdu ale vzápětí zas hledám neco jineho. Hrůza. Dekuji |
|
Dracizena 15.02.18 23:58 Nereg. IP: 92.62.225.* | Lída... nechtěj v těchto svých snech vidět hrůzu... není to hrůzy... ale mohla bys zhmotnit tu opravdovou hrůzu, že opravdu by se Ti něco ztratilo... tyto sny Ti čistí mysl od hrubých energií, které na sebe balíš ze své reality... Za každý sen poděkuj do hvězd, jako indián a vždy si řekni " aha, sen mě z něčeho bolavého čistil"... Sny si zapisuj i s datem a děj si vždy dej do nějaké barvy a nebude se pak opakovat to, co se Ti nelíbí... Tento děj jsem Ti já očistila a proto Ti do snu už nevejde, ale vejde něco jiného, co si budeš čistit, už sama...
|
|
Dracizena 15.02.18 23:59 Nereg. IP: 92.62.225.* | Lída... nechtěj v těchto svých snech vidět hrůzu... není to hrůzy... ale mohla bys zhmotnit tu opravdovou hrůzu, že opravdu by se Ti něco ztratilo... tyto sny Ti čistí mysl od hrubých energií, které na sebe balíš ze své reality... Za každý sen poděkuj do hvězd, jako indián a vždy si řekni " aha, sen mě z něčeho bolavého čistil"... Sny si zapisuj i s datem a děj si vždy dej do nějaké barvy a nebude se pak opakovat to, co se Ti nelíbí... Tento děj jsem Ti já očistila a proto Ti do snu už nevejde, ale vejde něco jiného, co si budeš čistit, už sama...
|
|