Marikánka 14.11.10 10:41 Nereg. IP: .* | Zdravím,
zdál se mi dost nechutný sen, vím, že trus přináší štěstí, ale při tomhle snu si nejsem opravdu jistá. Zdálo se mi, že se nám jaksi ucpal záchod, umyvadlo v koupelně a vana a začaly z toho vytékat lidské trusy. Pamatuji si, že jsem tu vodu posouvala a jeden trus jako by chytla do ruky, nijak jsem se neumazala a šla jsem si umýt ruce. Omlouvám se, vím, že je to opravdu nechutné, ale nevíte někdo prosím, co by mohl takový sen znamenat?! Děkuji a ještě jednou se omlouvám. |
|
kelišová 14.11.10 21:03 Nereg. IP: .* | Je to fakt s podivem , ale výkaly znamenají opravdu peníze a peníze a štěstí , já jsem tedy taky občas měla podobný sen a pak přišel třebas přeplatek za plyn , často jsem i do toho na ulici šlápla , vsadila jsem sportku , jak mi někdo poradil a to nějak neplatilo |
|
Maty 14.11.10 23:18 Nereg. IP: .* | Ahoj Marikánko,
když jsem si přečetla Tvůj sen, musela jsem se smát, protože mne napadla první věta "Můj život je ve sr..kách". Myslím si, že se stále vracíš do minulosti, přemýšlíš o věcech a situacích, které ti nemůžou nic dobrého přinést, už proběhly, vyčerpaly se. Nefunguje cit, soucit se sebou, takže místo abys byla k sobě ohleduplná, stále se v něčem nepotřebném utápíš. Podle toho, jak to popisuješ, je Tvůj stav už alarmující. Je možné, že se to týká blízkých vztahů - partnerský, rodinný, sourozenecký. Řeš co nejdříve .. hodně štěstí |
|