English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 23.11.2024
Svátek slaví Klement, zítra Emílie.
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Horoskopy na 2025
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2025?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Zpětná vazba výkladu ?".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Zpětná vazba výkladu ?

kelišová
18.01.11
12:23
Nereg.

IP: .*
Tak jak tu někdy prohlížím , co se kde děje , narazila jsem u výkladů Anonymky ( zdravím ) myšlenku , že kartáři potřebují vědět , jak to s tím a s tím dopadlo , tedy jestli byl výklad úspěšný či ne .
Zajímaly by mne názory všech , zda na to pohlížejí stejně .
Mě připadá , že není nutné vědět , jak člověk , kterému je vykládáno plní svůj osud ... .nebo mění ... .protože výklad může člověka ovlivnit , může ho někam posunout a nebo pozastavit ... .
Chápu , že pozitiva výkladů pomáhají kartáři získávat pozitivní energii , či pocit že to dělá dobře ... ALE ...
Děkuji za všechny odpovědi .

Lejny
18.01.11
13:45
Nereg.

ahoj kelisova,
no ja vykladam tiez karty a som rada,ked viem,ze sa vyklad splnil.ale samozrejme viem,ze vyklad moze zmenit myslenie a svojim cinom uplne obrati vyklad,cize sa nestane.tazko asi na tuto otazku odpovedat.

Anonymka :-)
18.01.11
14:35
Nereg.

Milá ,,Keliško",

často navštěvuji věštírnu a náhodou jsem narazila i na Tvůj příspěvek ve fóru
Souhlasím s Tebou, ale na druhou stranu si musím obhájit i ten svůj,protože mi přišlo hodně mailíků od lidiček co potřebovali poradit a nechali si u mne vyložit karty. Většinu času strávím nad tím hodiny a snažím se co nejlépe, aby to stálo za to a té osobě to nějak pomohlo, poradilo, ukázalo cestu.
Nemám stoletou praxi a stále se učím,proto je pro mne zpětná vazba velmi důležitá a znamená to,že jsem nepromarnila zbytečně svůj čas, který bych mohla strávit třeba i jinak.
Nikoho do toho nutím, ale potěší mě, když se mi někdo třeba po měsíci ozve a napíše mi, zda-li se mu daří, nedaří, jak se věci vyvíjí, atd. Naopak je to pro mě celkem zklamání, že tomu dotyčnému nestojím ani za malou zprávu.
Takže asi tak

Theodor
18.01.11
17:45
Reg. před 2016

Kelišová: já si myslím, že zpětná vazba je základní nutností jakéhokoliv povolání. Nikoliv jen věštitelství. Já když pošlu na příjem pacienta s nějakou představou, tak si pak vždy zjistím, jestli byla moje představa správná a následná vyšetření ji potrvrdila, nebo se naopak ukázalo, že pravda byla jinde (pracuji nyní na interní ambulanci a nejsem na lůžkách). To, že si hlídám další osud pacientů, mě učí. Hlavně mě to učí pokoře a pochopení, že něco může vypadat stokrát jasně a přesto se můžu splést a proto tedy neústale musím být obezřetný.

Pro věštce je zpětná vazba neméně důležitá. Pokud zjistí, že se mu jeho prognozy neplní, měl by to přestat nazývat věštěním, ale poradenstvím. A i tak by mu neměl být osud klienta lhostejným.

Na principu zpětné vazby funguje v přírodě skoro vše. Takže si myslím: Zpětná vazba jednoznačně ANO!"

kelišová
21.01.11
11:27
Nereg.

Anonymka - díky za odpověď .Řekla bych , že musí být docela těžké věštit na dálku s tím , že dotyčného nevidíš a neslyšíš jeho hlas . Je asi složité se na něj napojit ... ..
Další věcí je , jestli je daný člověk ochoten se řídit Tvou radou ...
Chápu , že chceš vědět...

kelišová
21.01.11
11:36
Nereg.

Theo - také díky za odpověď .
Musím Ti říci , že kdyby mi něco bylo , tak bych se Ti asi s klidem svěřila do rukou , neboť u každého lékaře to tak nechodí ...
Už to ale beru s klidem , že to jsou taky jenom lidi , dříve to pro mne byli opravdu nadlidé . Přeji Ti , aby Ti to vydrželo i do budoucnosti , díky za každého doktora Sovu , jež potkám i třebas jen po netu .

lodicka30
22.01.11
10:00
Nereg.

Dobrý den pane Theo, mohu poprosit o výklad na dálku. Moc děkuji lodicka30@seznam.cz

lundalka
22.01.11
10:42
Nereg.

Dobrý den pane Theo, mohu též poprosit o výklad na meil? plitva@seznam.cz Děkuji.

Theodor
22.01.11
15:54
Reg. před 2016

Vy jste tu někde četly, že vykládám karty??? :-)

lundalka
22.01.11
16:05
Nereg.

A čemu se tedy věnujete? Jsem myslela, že kartám...

Anonymka :-)
22.01.11
17:09
Nereg.

To jste špatně pana Theodora pochopily, on je lékař, nikoliv věštec :)

lundalka
22.01.11
17:11
Nereg.

Ach tak, tak kdo by nám vyvěštil? zdarma?

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)