bukan 06.03.12 20:29 Nereg. IP: 84.47.2.* | mala som čudný sen.niekto,asi moj 12 ročný syn mi vrazil prázdnu injekciu bez liečiva do lavej nohy.zo začiatku som akoby vedela že to bude bolieť,lenže bolesť naberala na intenzite a začala byť tak šialene silná,že som sa od bolesti rozplakala.hlavou mi prebehla myšlienka,že kedy táto bolesť skončí? vtom som sa prebudila.može mi prosim niekto poradiť čo to má znamenať?ďakujem |
|
Ceský Merlin 09.03.12 22:57 Nereg. IP: 89.203.165.* | Ahoj, myslím si, že se bude jednat o bolest způsobenou někým či něčím ze současnosti nebo minulosti. Je to nějaké trauma, že ti někdo ublížil. Možná máš pocit, že ti někdo ovlivňuje proti tvé vůli. Jedná se o tlak přizpůsobit se tam, kde nechceš. (injekce)
Bolest všeobecně svědčí o přecitlivělosti. Pokud se jednalo o bolest v noze, tak to prozrazuje, že ti něco brání pokračovat na tvé životní cestě. Zrátka jít dál, že někdo či něco omezuje, ovlivňuje tvůj směr i cíl. A nemáš dostatek sil se k němu dostat, protože je ti jeho dosažení bráněno.
Měj se hezky a doufám, že ti to trochu pomůže, pa
Merlin
|
|
bukan 10.03.12 10:35 Nereg. IP: 84.47.5.* | veľmi pekne ďakujem za odpoveď,áno myslím že máš pravdu a už viem čo to je.Možno ak by bolo liečivo v tej inj.striekačke,aj by sa snáď problém vyriešil (či vyliečil).Ešte raz ďakujem |
|
luuc 23.11.19 09:07 Nereg. IP: 89.173.23.* | Dobrý deň, mala som sen, bola som proti mojej vôli držaná v luxusnom a veľkom dome, z ktorého som sa chcela dostať preč. Niekto mi tam pichol injekciu do ľavej nohy s nejakou tekutinou, veľmi som kričala a bála sa, ale nič sa mi nestalo. Nakoniec som z toho domu odišla v autobuse plnom ľudí. Môžete mi prosím poradiť čo to všetko znamená? Ďakujem Lucia |
|