Irisek 08.08.12 10:06 Nereg. IP: 193.165.112.* | Ahoj, můžete mi prosím někdo pomoci s výkladem mého snu?
Byla tam stráň a slézali jsme jí po lanech. Ani jedno nekončilo na zemi. to moje bylo nejdelší a tak jsem jen malinký kousek seskočila. zbytek lidí - manžel a nějaký mladý muž a žena museli zbytek stráně sjet po zadku
ta žena se potom oprašovala a můj manžel ke mě přistoupil zezadu a objal mě - prostě vzal do náruče
a všichni jsme se něčemu šťastně smáli
p.s. moje manželství právě prochází velikou krizí, kdy ode mne manžel před 4 měsíci odešel. |
|
Dracizena 12.08.12 20:53 Nereg. IP: 213.151.77.* | Irisek, víš o tom, že máš nádherného a moudrého Anděla?
A tento Anděl Ti snem dává vědět, že jsi nejlépe uzeměna z lidí, které máš kolem sebe. Stojíš si pevnýma nohama na zemi...
Z jiného úhlu pohledu,máš v sobě moudro svého Anděla a proto se neboj říkat nahlas své názory, jsou spravedlivé...
Proč snový muž Tě bral v radosti do náruče? Bral Tě do náruče jeho Anděl, protože ví, že mu jeho lano prodloužíš, nastavíš, aby si nenarazil kostrč... Více na meilu, nebo na vzkazíku LIDE...
|
|
Irisek 13.08.12 13:37 Nereg. IP: 193.165.112.* | Dracizena, moc děkuji za výklad. Je možné, že se mi tím chtěl můj Anděl připomenout? Následující den jsem totiž požádala své anděly strážné o pomoc a světe div se, manžel se ke mě vrátil. |
|
Dracizena 07.09.12 23:04 Nereg. IP: 213.151.77.* | Ano, vše pracuje a kdo má silného Anděla a já ho mám a to není chlubení, protože mám ANDĚLA HVĚZDNÉHO a toho jen tak někdo nemá, vlastně nikdo, tak kam svého Anděla pošlu, tak pracuje na změnách...
Hmotni si propojení se svým Andělem hvězdným... je to jen vize+afirmační slovo/ale to světelné/ a práce s tělem... .DUCHOVNO JE HRAČKA KDYŽ SE HRAJE JAKO HRA, BEZ VÍTĚZE A PORAŽENÉHO...
|
|
liliana 08.09.12 20:32 Reg. před 2016
| Sen by šlo popsat prostě.Lana budou jako cesta životem.Ty jsi ji ušla s manželem dlouhý kus, proto to lano dlouhé.Manžel se zapletl s ženou, ale jejich cesta spolu nepředčila lano dlouhé(Tvoje),proto také s ní to "sjetí po zadku".Zřejmě se teď ze vztahu "oprašuje".No a objetí manžela snad netřeba popisovat.Celý sen popisuje vývoj budoucí události, která se stala a vše dopadlo dobře. |
|