Katrrin 16.01.13 20:04 Nereg. IP: 178.22.112.* | Zdálo se mi o mé smrti podivné bylo že se mi to líbilo.Ve snu se mi zdálo že mě upálilo ohnivé ,,tornádo" a jak mě upalovalo pomalu jsem se rozkládala jakoby prach a vím že mě to jemně pálilo pak jsem viděla před sebou bílo a pak jsem se zacala zvedat už jako vzduch (nejspíš do nebe) a pak jsem se vrátila a byla jsem najednou opět živá.Ptala jsem se lidí byla tady ta katastrofa a oni jo byla nemluv o tom pak jsme komusi rekla to bylo zajimavy jak jsem umirala a vzdy me zarazili at o tom nemluvim... takže jsem nejspíš prožila hezkou smrt a pak zase obživla nevíte co to může znamenat prosím Vás? Děkuji. |
|
Vladimíra 27.01.13 13:21 Reg. před 2016
| Zdalo se mi ze kdys jsem sla na zastavu videla jsem v dali smrtku,videla jsem ji i kdys jsem nastupovala do autobusu. Zjevovala se mi celi den i ve skole a pak kdys jsem byla doma a psala domaci ukol tak me bodla do zad nozem.Ale divny bylo ze smrtka zabiji kosou ale me zabila nozem. |
|
Dracizena 01.02.13 21:54 Nereg. IP: 213.151.77.* | Katrrin, přečti si něco o samovznícení... ne, netýká se tě to, ale mohlo by, až někdy v nějakých dalších životech a dnes změň svou karmu... Ovládej se ve stupních rozčílení, sprostých slov a hlavně nefantazíruj tak, aby to nepřekročilo rámec Tvého těla... nerozumíš?
Nepřiváděj svůj organismus do takových vrcholů, na které nemáš ještě zhmotněného Anděla Strážného... řekněme, který je v těle určitým myšlenkovým svalem... Když je ten pomyslný sval slabý, pak slábne, i tělo a dostávala bys od života rány osudu... uzemňuj se...
Vladimíra... také se nauč vizuálně uzemňovat... |
|